.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy

Преса за коса

Моля да не ми се карате, че пускам нова тема, а не пиша в общата, но искам повече мнения.
    Решила съм да си купя преса, но се чудя дали има смисъл да давам много пари и дали тези от 60-70лв изправят също толкова добре, колкото и по-скъпите. Косата ми е чуплива. И дали има някоя преса, без значение колко струва която предпазва по-някакъв начин косата? Общо взето да ми препоръчате някоя преса.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ориентирай се към марки като Белисима И Ремингтън... професионални са и щом ти е чуплива косата ще ти вършат идеална работа... Аз имам Белисима и косата ми си е много добре. Вземи си и спрей за топлинна защита или нещо такова..

Цитирай Първоначално написано от dream1707
    Ориентирай се към марки като Белисима И Ремингтън... професионални са и щом ти е чуплива косата ще ти вършат идеална работа... Аз имам Белисима и косата ми си е много добре. Вземи си и спрей за топлинна защита или нещо такова..
    +1
    DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...

a за Babyliss какво ви е мнението ?

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от papinkasf
    Не особено добро

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    Не особено добро
    +1
    Белисима са най - добрите преси
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Голям фен Аватара на RalittyYy
    моята е на Babyliss и съм доволна, към 60 лв. си я взех
    The most truly song ever

Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..
    Родих се принцеса, защото курвите бяха много !
    Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !

полезно какво мислите за тези на Philips?

Моята е на braun ( http://www.braun.com/medialib/images...ner-ess-pl.jpg), предната беше нa bosch. И от двете съм доволна, от тази на braun повече де. Като цяло според мен не е от такова значение марката, а ватовете. И за да ти изправя хубаво гледай да е само за изправяне, без приставки. И силни ватове. А иначе тази на bosch я смених, защото и се изтърка покритието, но аз я ползвах година и нещо.. тази на braun засега е добре, не помня кога си я взех, сигурно и тя има година.

It seems one thing has been true all along, you don`t really know what you`ve got till it`s gone ..

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Преса за коса

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Решила съм да си купя преса, но се чудя дали има смисъл да давам много пари и дали тези от 60-70лв изправят също толкова добре, колкото и по-скъпите.
    Аз лично не правя компромиси спрямо косата си и ако знам, че пресата Х има 3 покрития (примерно) и е 100 лв .. бих събрала за нея, отколкото да се задоволя с такава за 60 .. разликата им не е толкова голяма, а и все пак ще я ползваш дълго време .. заслужава си да се дадът повече пари. (според мен)
    И дали има някоя преса, без значение колко струва която предпазва по-някакъв начин косата?
    Покритията върху плочите я предпазват, термопротекторите - също, но самата преса да предпазва - няма как.

Фен Аватара на AmNesiA
    Град
    руsee ~
    Ремингтън са много добри. Когато се изправям с такава на Ремингтън, косата ми държи на влага, докато при повчето не е така и веднага бухва.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    http://prikachi.com/images/18/4088018B.jpg Аз имам такава.Не е кой знае какво,но съм доволна.

remington

presa za kosa remington 60-70 lv загрява достатъчно градуси за да изправи добре както и да предпази косата от изгаряне
    Коя Съм? Не Ти Трябва Да Знаеш
    Чия Съм? Ничия. Само На Себе Си
    Каква Съм? Различна. И Никога Еднаква
    Къде Съм? До Теб. И преди да се усетиш вече ме няма...

Banned Мега фен
    аз съм се насочила към белисима креативити.. и някой да я има,защото искам мнение от личен опит ?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    аз съм се насочила към белисима креативити.. и някой да я има,защото искам мнение от личен опит ?
    Нямам я,но са ме правили няколко пъти с нея и съм супер доволна ..жалко,че си купих на Бош .

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Имам я B1 700 ако не се лъжа беше .. Няма по - добра преса за мен Загрява за отрицателно време,от първия път косата се изправя супер и после не се къдри толкова лесно както при други. Няма да съжаляваш, ако си вземеш Белисима.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Взимай Bellissima Creativity без да се замисляш!

Banned Мега фен
    ^ благодаря за мненията.. ами да.. сега за Коледа ще си направя един подарък

http://www.bellissima.bg/?26,bellissima-mini-m200 аз имам тази и съм доволна, а и е на ниска цена

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Някой може ли да ми каже каква е цената на Bellissima Creativity по магазините? Гледах я в един сайт за 90лв.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Banned Мега фен
    ^ дам и аз искам да ви попитам,че до сега не съм се заглеждала

Гласувам с две ръце за Remington - най-добрата марка.

Скоро си купих нова преса на Rowenta.Струваше 40лв. и изправя идеално.Има керамични плочки.Много съм доволна!

http://www.teenproblem.net/forum/sho...-мъжко-D Дами моля коментирайте дайте си мнението (:

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    ВАЖНАТА ТЕМА ЩЕ ТИ ИЗВАДИ ОЧИТЕ .
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си