Задължително отиди на козметик, ще те посъветва какво да направиш. А иначе всеки ден - почистване, тонизиране (и хидратиране). Пяна за лице, почистващ лосион (за черни точки), тоник за лице (+крем за лице, ако ти е суха кожата). Ако ползваш грим, задължително почиствай лицето хубаво вечер! По принцип почистването трябва да става сутрин, но аз лично съм привикнала да го правя вечер и когато го правя редовно нямам проблеми. Има и терапии за пъпки, които представляват отделно на всяка пъпка се слагат... но след като на теб ти е проблем от 4 години и са ти по цялото лице - по-добре лекар. А гореспоменатите са си задължителни по принцип за всички (които не искат да им излизат пъпки де), така че ако не ги правиш - започни.
Покрай бала, някои съученички (които имаха по-сериозен проблем с пъпките) отидоха на козметик.. където до колкото разбрах съм им махали горен слой кожа ли какво.. и доста време ходиха адски пъпчасали и разранени.. но после вече бяха добре.. уж..
It seems one thing has been true all along, you don`t really know what you`ve got till it`s gone ..