- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ОМГ днес едно момиче от класа ...
която по принцип е много готина, отворена, със самочувствие и има претенции за това че има страхотни хигиенни навици, я преместиха на съседния чин до мен. И в час по история, като я видях, си бъркаше в носа, ама целите и ръце бяха в кръви не спря да се човърка, после си размаза ръцете и се отупа, бара телефони, якета, едно-друго...
На всичкото отгоре по музика стана пред класа да ни пее и вика: "Мога да ви унижавам всичките, щото сте много грозни"
И пак си човъркаше носа, беше отвратително.
На вас случвало ли ви се е да имате такива познати с претенции и самочувствие до небето, а да имат подобни отвратителни навици?
В моя клас всички шушкаха, че новата ученичка от класа смърди на труповеОтначало не ми правеше впечатление, щото нямам никви контакти с нея, но днес класната като ме извика през часа... По случайност се спрях до нейния чин да си завържа обувката и.. Човеек! Смърди на клозети и говна! Пикня! Пот! Немитоо! Киир! Кържаа! Без майтап!
Не се трае!
Иу, има такива хора, да...Обаче, това момиче е с огромно самочувствие, и само знае да унижава беззащитните... Ей такива се оказват най-големите мърли...
Ужасс...
как така са и били ръцете в кръв.. тя да не си е откъснала носа![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
и наща е същата! Знаеш ли ква е надута като въшка. С никой не говори от класа. Само се бута у осмокласницитеПървоначално написано от Concussion
А ако знаеш как ме гледа страшноо
![]()
раздрала го е отвътреПървоначално написано от nepowtorima
![]()
^ и защо те гледа страшно?![]()
Ами тя човърка като ненормална, как няма да го разкървави...Първоначално написано от nepowtorima
![]()
не знамПървоначално написано от Concussion
както си завръзвах кеца и погледнах нагоре през бритон да видя какво ми смърди и тя ме зяпаше странноо, страшно някво!
![]()
Споко, недей да й обръщаш внимание, с поглед не може да ти направи нищо, и слава богу.Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
![]()
кой клас сте![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Колко са й големи циците?
А като си вадеше сополите, хапваше ли ги?
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Първоначално написано от StringTheoryPracticist
Не знам, може, ръцете и бяха в кръв...
Докато си бъркаше в носа, ти гледаше ли я с "АВЕ ЕЙ!" поглед, като маймуната от аватара ми?
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Първоначално написано от StringTheoryPracticist
![]()
Дам...Първоначално написано от StringTheoryPracticist
![]()
Защо се подигравате бъркала си в носаами като иска ще го прави. В нашия клас сме 20 момичета и правим каквото си искаме
![]()
![]()
имаше една казаха и пръдлата(не съм аз
) пърдеше а една нова дето беше се оригва и всчки смях и
става забавно не се подигеаваме приятелки сме и се сещам какви
началото бяхме така сеега... без срам
едната сме приятелки а другата стоим заедно мнн се харесваме :P
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Да ви нямам представата за момиче и приятелство.Първоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Вие сте за даскало като Хенри Форд ...Първоначално написано от xxKiFlAxx
Excuse me Sir, but you have been pwned by the Filter!
не ние сме само момичета познаваме се и те не го правят пред всеки а само в клас![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
да и кажеш, че е путанааааа
6б3З10
леле.. ужас .. чак такива случки не съм имала,но има една от моя клас,която вечно задника и' е отвънка и и се виждат прашките.. е тия прашки 4 дена подред не ги смени![]()
И наш'те са такива, особено това момиче за което съм писала... И въобще не им става неудобно!Първоначално написано от FuCKkK13