- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво биха предпочели студентите за 8ми декември?
Според мен, RNB.
Excuse me Sir, but you have been pwned by the Filter!
dark electro, electro pop, synth pop, alternative, paganfolk
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Транс, хаус или само чалга.
Защо да слушаш американска чалга (рнб), като има бг, лол.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Чалга плюс музиката от Voice, City.
Respect my authoritah
ритъм енд блус
На предния 8-ми декември беше голям смях - половината правеха уговорки че няма да има чалга, а само чалга пускаха и бяха бясни горките![]()
![]()
![]()
![]()
чалга
Все едно да те питам какво би предпочел да ядеш, жлъчка от кокошка, сурови топки от бивол или лайна по производство на готвача, който е баба ти.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
на това освен да се депресираш, няма какво друго да направиш, ВиПървоначално написано от AutumnTears
![]()
да се напият и надрусат без значение музиката ?
Тъжната истина е, че във всеки един студентски колектив (група, поток, факултет) доминират чалгарите.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Как ще се забавляваш на няк'ъв депресарски метъл?Първоначално написано от PainMonopoly
рнб по-може, също и електронно, ама повечето стилове просто не са купонджийски...
Повечето хора не са екстремисти като мен да се кефят примерно на шранц и габба (които са си доволно купонджийски), но ако умерените слушат класически рок, поп-рок, поп-пънк на купоните си, бих могъл да живея с тях някакси.Първоначално написано от NaOH
Не знам как някой би се забавлявал на такава помия, освен ако не е дългогодишен наркоман. За рока съм съгласен, ама онези наркоманските не мога да ги понасям![]()
Повече от ясно е, че масовката ще избере чалга...
също така някой популярен зимен курорт![]()
това гласят модните тенденции
Последното нещо, което очаквам, е музикален дупедавец като теб да го разбере.Първоначално написано от NaOH
а защо да слушаш евтина и повърхностна музика като цяло?Първоначално написано от NomNomNom
![]()
Добре, о, ти, музикален господи, съжалявам, че не съм трю колкото теб.![]()
Чалга ще искат повечето от тези, които са се събрали на такива общи мероприятия.
моите лично предпочитат смесеното и от всичко комерса - ретро, нотинг елс метър, аеросмит и роби уилямс с итс май лайф, чалга и задължително бяла роза и още няколко за хора.
Дори и "коравите" дето претендират че не слушат чалга, като ударят една-две чашки се разбиват повече и от откритите чалгари![]()
ватПървоначално написано от shadow4e
А, никаква идея, това слушат по купоните .Първоначално написано от psychopath
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...