- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Някой [София]
Ходил ли е в Бордо? Бива ли го? Лични карти искат ли?
Цените вдигнали ли са се мн?
Питам тези, които са го посещавали последните една-две години.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
ходих един път, искаха лични карти, за цените не знам, понеже вътре ме чакаха и вече бяха поръчали.
то густо, то пусто
искат лични карти, да, обстановката вътре е много готина, хареса ми много, а цените ... не са нещо особено, но не са и много ниски ...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
личните карти на входа ли ги искаха,
входа плаща ли се вече
ако сме достатъчно хора, за да видят, че ще ръснем пара дали ще искат![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Да, на мен на входа са ме проверявали, вход не съм плащала. Мисля, че колкото и хора да сте, пак ще ви искат лични карти, освен ако не си с някакви 18+ и ти да минеш между капките.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
тц, 2-ма пълнолетни от 10 човека, другите са на по 16-17, няма да стане?
м/д ти къде си ходила? в СГ или на друго място?
-M.B.
В Студентски град съм ходила, да.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
Интересно ми е на Плиска какво ще кажат.
-M.B.
В Бордо, доколкото знам, не пускат чалга, со - но чалга, но парте!