- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена ципа..
Та въпроса ми е следния:Може ли докато момчето вкарва пениса си в девствено момиче и стигне до девствената ципа да я усети по някакъв начин?И също така ми е интересно дали може да има някакви затруднения с разкъсването ако вече е проникнал..![]()
Мне никакви затруднения няма да има ... все едно цял живот там е бил ,така лесно ще влезе!Първоначално написано от miminko
Жалко е ,че все още толкова необразовани ДЕЦА,тръгват да правят секс. Да- ще боли , дали той ще усети не се знае,може би .Момче ли си ,момиче ли си не знам,но определено се замисли , дали си готов/а за нещо ,за което дори и елементарни познания нямаш!
maDamn
ама аз не питам за нещо специално и няма скоро да тръгвам да правя секс като мои познати,които почват на по 11-12...просто питам от любопитство и съм достатъчно образована по темата ..и със сиг ще му кажа никога не бих излъгала за такова нещо..просто ми стана интересно какво чувстват момчетата докато го правят с някоя девствена,защото все става въпрос за момичетата...[=
Дали ще усети - не,но 99% е сигурно,че ще разбере за първият път.
Всъщност... Както всички знаем на таЗ прословута девствена ципа има отворчета, през които да минава менструалната кръв, НО... има вероятност да има едно по-голямо, което да се... разширява при проникване и по-скоро да е трудничко за "късане" (лол) и болезнено, при което ако тва не се случи по естествен начин, може да се отиде да се махне 'оперативно' (някаква си процедура)
тегавичко ...дам. ;>
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Боже, ела ме вземи..
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
много е трудно ако ти е за първи път за отвориш момичето щот направо ... :Х ( трудно е да се вкара )
леле Господи грумни меКакви познания имаш миличка не знам, но на такъв въпрос не мога да кажа, че имаш големи познания !!
Боже господи.... била си образована?? Не не......не мога повече.....
Към МОН:
Уважаемо Министерство на образованието,
защо не въведете едни часове по сексуална култура за тия малоумници,ЧЕ МИ ОМРЪЗНА ДА ЧЕТА, теми лишени от всякакъв смисъл и показващи неграмотността, от сексуална гледна точка, на подрастващите! С един урок, в биологията за 8 клас, явно не се получава нищо! Вземете махнете някои от безсмислените часове и въведете гореспоменатите,защото то е хубаво да се множи народа,ама представете си какви интелекти ще се пръкнат от хора,дето не си знаят анатомията!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Ако си мислиш,че някой от МОН чете раздел "СЕКС" в тийнпроблем..![]()
![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Е, какво нападате всички? Нали за това си е пуснала темата.. за да се образова. Вие като по-опитни и образовани просто й обяснете без да нападате.
Съжалявам за off topic-a.
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
боже мой до къде ли ????? ''БЪЛГАРИЙО'' се пише |((((
ShtrudeL беше единствената с адекватен коментар по темата !!! вие като големи специалисти вместо да и обясните тръгвате да я солите ? толкова ли е лошо, че пита момичето стига сте я нападали, никой не се е родил научен за това хората пускат теми за да научат каквото не знаят тцтцтцт ...
Последно редактирано от MissHouse : 12-30-2011 на 00:48
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Добър урок по български... темата още ли не е заключена?! Обърнахте го на училще тук!
maDamn
оффф някои се правят на много отворени по темата вместо да вземете да обясните се правите на " кой съм аз " ...
Надявам се все някой да ми даде правилен отговор... Интересува ме на каква дълбочина горе-долу е девствената ципа. Възможно ли е приятелката ми да ме лъже, че е девствена, тъй като един път се.. "забавлявахме", аз и бърках с пръст (средния). По едно време го вкарах почти целия и НИЩО не усетих. Нищо не ми препречи пръста, нито пък нея я заболя. Кажете - възможно ли е да ме лъже, че е девствена?
(Една вече ме беше лъгала, обаче с нея до никъде не стигахме, тъй като се задържахме много малко време)
Ми измерих си пръста и е около 8 см. Предполагам, че ПОНЕ 6-7 см са влезли. Е как така на входа? То по тая логика девствените момичета въобще не трябва да ползват тампони, а аз знам, че ползват.
Иначе бях чел, че тая ципа е на дълбочина от 7-8 до 13 см (при всяко момиче различно).
Когато аз бях девствена, също можех да вкарвам средния си пръст до край. Приятелката ти е девствена, да, а ти си идиот.
И тя понякога ми казва, че съм идиот.
Е виж момичето преди теб какво ми каза
Последно редактирано от Nqkoisi223 : 01-14-2012 на 13:40