- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос относно козметик
1.Това ли е най-ефикасното средство против акне?
2.Наистина ли,след като ти отвори порите в салона и няма как да ги затвори и веднага като излезеш навън и порите се замърсяват в дълбочина от всичките прашинки и вредни частици във въздуха? И как може да се предотврати това? Много ще се радвам,тези които знаят да ми помогнат,защото се чудя дали да ходя.![]()
Аз съм ходила 3-4 пъти...за да се затворят порите ми слага една ампула на лицето(забравих каква точно),чакам малко и е готово и тръгвам.![]()
А понеже имам много гадно акне на едната буза,от нищичко не се маха,дали според теб козметичката помага![]()
Дам,аз на 2 месеца някъде ходя и ми се махат и след време пак малко ми излизат
![]()
ама какво да се прави..
![]()
Козметикът ти изчиства черните точки и после вече е твоя задачата да си поддържаш лицето с подходящата козметика и т.н
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Да де,но като са ти отворени порите и като ти навлезат мръсотиите в дълбочина??Първоначално написано от j_adore2
Може би не му е тук мястото, но да кажа че по принцип порите се затварят от студеното, например студена вода, лед и т.н. и се отварят от топлото, затова е препоръчително да си миеш лицето с топла вода и да завършваш със студена.
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Като го прочетох се сетих.. Може наистина причината да е телефон, например. В една статия в Космополитън четох преди няколко месеца, че това е много срещана причина за акне, защото хората не се усещат. Препоръчваха редовно почистване със спирт на всички джаджи, които ти се допират до лицето.![]()
Козметиците не правят нищо. Само си даваш напразно парите. Почисти си лицето с хубава козметика.
Порите се затварят с токНе боли, даже е приятно. Само чуваш звука на тока, иначе нито щипе, нищо
![]()