- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- fuck13
^Your morals bore me. Go away.![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
аре доволни ?
в тоя форум свестните хора се броят на пръсти![]()
Момичето си е много хубаво, виждала съм и други нейни снимки и е супер готина мацка! Кой ви знае вас к'ви сте изроди, ами айде...
К`во им се връзваш? Гледай ги к`ви са пенсионери!Първоначално написано от FuCKkK13
![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
защо си смени снимката ?
..нали това искат?да те ядосат и да я махнеш
не виждаш ли,че са комплексари без работа ?
да
защо махна снимката ?
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Хората, които не харесват външността ти не са свестни, така ли?Първоначално написано от FuCKkK13
![]()
^
Ми да пускаш тема и да хейтваш някой за това как изглежда не те прави 'ного готин.
Should ever be forgot...
Ся, едно е да не харесваш някого, съвсем друго е да се държиш по такъв долен и тъпанарски начин.Първоначално написано от LambOfGod
за да са доволниПървоначално написано от lightcameraction
.. хващат се за снимката,за ника ... изобщо не знам защо ме хранят така,но няма нищо
по-добре да я махна,защото иначе сиг. ще пуснат още 50 такива теми,а сега не ми е до това
![]()
Concussion благодаря ти за милите думи.. не знам какви са и не искам да знам,просто да мирясат..
![]()
ADMIRALKA14 ами опитах да не им обръщам внимание ама те прекалиха.. все тая..![]()
нищо такова не съм казала .. всеки си има мнение и вкус и не може всички да ме харесат.. друг е въпроса,че не търся някой да ме хареса, а като всеки в тоя форум си имам аватар.. все тая.. поне може да не си изразявате така мнението към мен.. каквото мислите са мен - ок.. мислете,но аз не съм тръгнала да ви обиждам нали ?Първоначално написано от LambOfGod
Ама, чакай малко...Кой пък е длъжен да се държи добре с нея? Щом си пуска снимките в интернет /особено пък в тийн сайт/ трябва да очаква всякакви коментари, теми, закачки, ебавки, комплименти, обиди и т.н.Първоначално написано от Concussion
Пък и винаги може да помоли модератор/админ да заключи темата.
Не е нужно да се прави цирк и да се твърди как някой е еди-какъв-си, защото не харесва нечие личице/дупенце/зърно/цица.
FuCKkK13, изобщо не се занимавай, такова хубаво момиче си, нямаш никаква причина да се занимаваш с някакви комплексари. Не виждаш ли че сега се е регистрирал, само и само да си излее злобата и агресията, която е натрупал (щото той другаде не може да я излее, навън навярно е някаква мишка, само тук някой може да го търпи и да му обърне внимание). Даже няма смелост да си пише от истинския акаунт. Съветвам те да не се занимаваш.
почна да бие на атеншън хор
Should ever be forgot...
ми да.. накрая това ще станеПървоначално написано от Concussion
![]()