И двамата не са от моя град,но до година се очертава и двамата да ги приемат да учат при мен.Ще ги нарека с други имена - Жоро и Митко.
Аз съм първата любов на Жоро.Познаваме се от 5 години и от тогава много неща се промениха.От скоро той идва в моя град всеки месец по няколко дена поради някакви кандидат-студентски работи и се виждаме.Харесват ми много неща в него,едно време дори съм го обичала...хах.Много е умен и мисля,че има голямо бъдеще в това,което прави.Забавен е и е едновременно нежен и страстен.
От другата страна е Митко,с който се виждаме само,когато аз мога да отида на село.Той пък работи и в това отношение е някак по-сигурен като партньор.С него се познаваме от половин година и откривам голяма част от себе си в него,но знам,че ако тръгнем връзката ще е трудна.Въпреки това има неща,които ме теглят към него и самото му отноштение към мен...Чуваме се често по телефона или си пишем всяка вечер,докато с Жоро не е така.С Жоро може единия ден да сме правили секс и на другия не се сеща да ми се обади.Ние и за това преди години скъсахме,защото в един момент сякаш просто забрави за мен омг.
Жоро в момента не иска да има връзка и за това не мога да кажа,че се чудя дали искам да тръгна с него,но Митко изпитва силни чувства към мен...
На този етап ще ни е много трудно с Митко да се виждаме,въпреки че той дори е склонен да идва от време на време и при мен,но мен това не ме устройва.Не искам връзка от разстояние.Същевременно не искам да прекратявам отношенията си с него,защото не искам да го изгубя като човек,приятел...любим.
ИСтината е че искам да съм и с двамата,но това не е хубаво и не искам да мамя никoй от тях.Мога да избера Митко за момента,а след година ако Жоро го приемат да съм с Жоро,но каква е гаранцията,че до тогава ще скъсам с Митко?Пък и ако и двамата ги приемат...и двамата заживеят в моя град,а има и вариант да са от един и същи университет...ще стане мазало.
С Жоро на момента е по-лесно,семейството ми го харесва,наскоро открих много хубави неща свързани с него,но опита във връзките,че дори и в секса...в отношенията е по-малък от колкото този на Митко.
Казах на Митко да реши дали иска да е с мен,той отсече,че нямало никога да се откаже,освен ако аз сама не поискам.
Не знам какво да правя на момента с Митко ,а и след година и с двамата.Вие какво бихте ме посъветвали?