- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Как е новия форум
Може ли да се опрости малко, като поне пред темите се махнат тия папки , ту си изкаран лист, ту с изкарано човече, ту не знам си кво, защото едва ли някой разбира къде има нови мнения и кво става.. сложете ни пак старите :Д или нещо по-просто
все пак в този форум пишем ретарди
Също така не виждам защо зарежда по-бавно от стария? Нали целта беше да го смените с по-добра версия?
Както винаги - нещо хубаво става сложно и тъпо... и грозно.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Бавно ми зарежда....и нещо не ме кефи :/
>>DjBelev<<
Щото още не е тръгнал като хората, предполагам. Дайте му време на загрее..
Ама поне нека се оправят пропуските.Уж щеше да е с много повече екстри, а не виждам никакви, освен,че текста ми се запазва и мога да пиша с болд и италик едновремено .. хахаха
Тука май повечето сте малоумни...Те хората са си написали,че все още имат технически проблеми.В близките няколко дни ще се изчистят проблемите.
чак вече не ми се влиза като видях,форума е под всякакво критика...
брате тва е супер странното
егати шока
ще почина
кво е тва
нищо не разбирам
супер ънкаво е
nigga stole my bike
и на мен нещо ми е странен така форума,но ще свикна.. и да.. това с авторите на темите и аватарите е доста кофти,а това къде е за мненията ? т.е. мненията,които си писал,че нещо не мога да го намеря ? .. иначе г/д. ми харесва![]()
предчувствам, че ще ме откажат от него
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не ми харесва,стария си беше в пъти по-добре.Сега нищо не му се разбира,всичко е объркано.Преди си влизах с кеф,а сега като го видях ми се скапа настроението и най-вероятно няма да го използвам вече.Дизайна не ми харесва въобще с тоя бял и сив цвят е много обикновен,червеното си беше перфектно,ама какво да се прави не ние решаваме.
осем хилядното мнение
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
просто не сте свикнали на промяна. Харесва ми пък, все още е в процес на развитие също така.
Всички модератори ще си бъдат както до сега, ранговете ще са ок, аватарите ще са с нормална големина (в момента ту са такива, ту са малки( стил на борда ще измислим друг, емотикони ще има разбира се, обаче ще ми трябва известно време )
айдеее мачокааа ти си ни надеждата
6б3З10
Съжаляваме machoka е модератор/админ и не можете да го/я игнорирате.
Жалко, а на други места чак след това се усещат.
suck
едит: защо ми иска поне 10 букви?! преди бяха две!
ами ... да кажем, че ще свикнем ... поне се надявам ...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
В момента има почти 4000 човека онлайн. За това сайта леко бави. Вече го забързахме и ще стане още по-бързо след няколко часа.
Аватарите, подписи, емотиконки и другите нещица ще се оправят едно по едно. Тази вече нещата ще се появяват едно по едно. Просто минаваме най-важното към по-маловажните неща. Всичко е до настройки, които започвам да ръчкам от сега до... когато приключа. Утре до обяд всички глезотии ще са на лицеМерси за подкрепата.
А може ли да се направи отделна колонка в която да пише автора на темата, а не както сега под самата нея,така е много объркващо. Също така ако може да се включи търсачката за преглед на мненията на потребителите.Когато пробвам да ги видя ми изписва , че е изключена.
^ ей тези промени ако се направят може би ще е едно ниво по добре ..
Горепосочените проблеми са дразнещи и форумът придоби леко "аматьорски" вид, но дано нещата се доизпипат.
Някви много странни опции ми излизат...
Respect my authoritah