- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Как е новия форум
^ забравих да кажа,и аз пробвах с търсачката и на мен ми показа,че е изкл |-(
Имам само едно запитва - очаква ли се да се "интегрира" или както там се нарича системата, показваща кои потребители разглеждат дадения раздел?
Respect my authoritah
Намирам новия дизайн за изключително объркващ, а подредбата на менютата - за много странна. Направете го така, че дори и уйна Пена да може да се оправи.
Малко ми напомня на форума на калдата
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
kaldata в момента е на IP Board и няма нищо общо с тука. 10-те симвoла, ограничение от vbulletin. Бавенето е от многото хора, все пак доста се изсипаха след пускането. Търсачката не съм пробвал, ако пише, че е изкючена е отново предполагам за по-малко натоварване при 3к онлайн, пуснат ли малко повече заявка за търсене и нямаше да има форум.
Иначе скина ужасно объркващ, чакам да сложите избор поне между 4-5. Идеята сайта и форума да свързани, нещо не ми се нрави, принципно навсякъде са отделни.
Сайтът се е получил много готино, но самият форум не струва. Изобщо не ми харесва нито дизайна, нито нищо. Адски обикновено, объркано и смотано е. Може би ми се струва така, защото съм свикнала с предишния, но така е някак посредствено, много... абе, сякаш съм в някой форум от преди хиляда години. И иконите са много гадни. Харесва ми опцията за автоматичното превръщане на препратките, както и оценката на темата, но засега нищо друго хубаво не откривам. Надявам се на мнението ни да бъде обърнато внимание и, ако не да се върне предишният облик, то да се направи нещо по-добро от това. Успех!
Абе не е лош , харесва ми дизайна , ноооо като цяло менюто ми е малко объркващо!
maDamn
Предишния облик никакъв шанс, цялата система е смената от phpbb към vbulletin За vbulletin има страшно яки скинове, дано скоро да може да се избира между няколко, а и така като форума е свързан със сайта, изглежда посредствено.
Последно редактирано от play23 : 12-01-2011 на 17:28
форома е отратителен,дано го върнат предишния
Ох, ами... Не искам да съм неблагодарна, знам, че много усилия са хвърлени за новия изглед, а и стария си имаше тук-таме по някой бъг, обаче... ако трябва да съм честна, преди беше много по-добре. Изглеждаше много оригинален и интересен, а сега е доста скучноват. Добре е това, че сега се записва автоматично докъде си стигнал при писане на отговор, доста е полезно, ама емотките са някакви много умрели и при "бърз отговор" ги няма. Липсва също форматирането на текста, което хич не ми харесва, защото аз например като пиша, винаги си правя отговорите в цвят индиго. И съм го възприела едва ли не като запазена марка. Освен това, не знам дали е само при мен или не, обаче аватрите са много малки(да, да, прочетох милионите отговори обсъждащи точно това)... не ме радва вече ;(
Бледа кукла си ти,
която студено ме гледа с очи.
Ужасен е! С времето може и да свикна , но на пръв поглед е ужасен![]()
Аве само на мене ли ми зарежда по 20 минути, докато отворя нещо ?
Засега зарежда много бавно.
Новия дизайн е по-гаден от стария.
Трудно ще свикна
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
защо ме абонира за теми и кво става като ме абонира? -.-
Always wanna play but never wanna loose
Не съм чела други мнения.. ама си започвам наред..
Облика ми е много странен.. ама това е, защото не съм свикнала..
После ту аватарите ми излизат големи, ту малки. Не мога да разбера сега как са .. оправиха ли ги или.. ще си останат така... Няма много емотиконки.. И няма промяна на шрифта.. вече всички ще си пишем по един и същи начин..
Доста бавничко ми влиза в профила.. иначе за сега нямам други оплаквания
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
На бърз отговор е голям аватара, иначе не.
Имоти нямам идея как се слагат ..