.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Talking Нов дизайн на сайта...

Здравейте,

Не знам дали съм само аз, но ми направи впечатление шрифта на началната страница.. Заглавията на статиите са с прекалено голям шрифт, направо ще ми избодат очите:
    http://prikachi.com/images/217/4097217G.png

Ако може да го поправите някак си, ще е добре

Поздрави!

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    новият дизайн е ужасен и безличен като всеки друг форум, предишния беше много готин, но тука даже и не мога да се ориентирам правилно, зарежда бавно. абе пълен бълвоч е станал. жалко за хубавия форум
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    добра е новата версия, просто трябва малко да се изкусори. Много по иновативна е.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от Ou7oFmYhEaD Виж мнението
    новият дизайн е ужасен и безличен като всеки друг форум, предишния беше много готин, но тука даже и не мога да се ориентирам правилно, зарежда бавно. абе пълен бълвоч е станал. жалко за хубавия форум
    mxmmm !!!!!!!!!!!!!

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Не знам защо трябваше да развалите хубавия дизайн на сайта. Преди много се радвах, че не е като всичи останали и беше просто уникален. Сега е просто поредното сиво петно в нета. Жалко.

Цитирай Първоначално написано от SorrowEyes Виж мнението
    Не знам защо трябваше да развалите хубавия дизайн на сайта. Преди много се радвах, че не е като всичи останали и беше просто уникален. Сега е просто поредното сиво петно в нета. Жалко.
    ++ и на всичкото отгоре ни ги няма емотиконите!
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Напълно съгласна съм ! Старият дизайн беше перфектен - супер цветен, създаваше един вид някакво добро настроение. Не поредното сиво нещо ... Което вече даже не мога да нарека форум. Честно казано си искам стария дизайн...
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

>w> Форумът е супер тежък. Сега постоянно ми блокира и мен лично изключително много ме дразни.
    Имате още по доста неща да работите!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от SorrowEyes Виж мнението
    Абсолютно съгласна. Наистина поредното сиво петно из нета... и аз си го обичах точно защото си беше уникален. За какво трябваше да го променяте да е като всеки останал?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Зарежда сравнително бавно, но не е толкова тежък.Обаче тия статии ги намалете малко на началната страница и на тази на форума, защото както казаха ще ми избодат очите.Още не съм го разгледала напълно обаче, затова ще кажа само това

EDIT
    Това го видях току-що http://prikachi.com/images.php?images/90/4099090A.jpg
    Последно редактирано от SunT : 12-02-2011 на 10:26

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    да и на мен не ми харесва
    _√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    >w> Форумът е супер тежък. Сега постоянно ми блокира и мен лично изключително много ме дразни.
    Имате още по доста неща да работите!
    Да.
    + Старата версия беше по-добра :/ Предполагам,ще свикнем и с тази,ама е кофти

Супер фен Аватара на musS

Unhappy

на мен ми харесва горе-долу, но предишния беше по-добър.. иначе някой може ли да обясни къде се появяват вече темите където си писал.. хич не мога да се ориентирам.. а най-кофи ми е за емотиконките наистина

Мега фен Аватара на machoka
    ^^ долу вдясно има едно 'бърза навигация' с падащо меню за форумите, а най-горе в менюто има едно 'абонаменти'. Тук така се наричат темите, в които си писала. До същите тези 'абонаменти' можеш да стигнеш и по други начини, например в потребителски панел горе ляво си я има тази секция абонаменти.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Мен ме дразнят основно факта,че вече не можеш да видиш всички мнения на даден потребирал,както и ограничението от минимум 10 символа на мнение.И изгледа,обаче с него се свиква.
    Иначе определено не отричам,че има и сериозни подобрения.Просто предполагам още не е напълно завършен.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на machoka
    ^^ може да се видят - както си в темата, цъкни в/у нечие потребителско име и има един линк 'виж форумните мнения'

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Не знам колко нова версия е и какви повече екстри има, но честно казано не ме и вълнува. На стария нищо му нямаше, 352652642 пъти по-хубав беше от тази боза. И не е до навик...просто е кофти.

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Определено старият вариант беше далеч по-добър.

1. Беше по-цветен, по-лесно виждах в коя тема има отговори, коя съм чел и няма нови коментари. Сега се вглеждам продължително и то за да прочета едното заглавие на темата.
    2. По-бавно зарежда.
    3. Изглежда много муден и мрачен с това сиво, то не като тийн форум, а като някъв за пенсионери.
    4. Не можеш да видиш всички мнения на даден потребител.
    Последно редактирано от Audiophile : 12-04-2011 на 15:32 Причина: Добавка на нови причини.
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Съгласна съм,че шрифта на статиите е прекалено голям,ако се намали малко,ще бъде ок. И таман ще стане по компактно всичко
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    ^^ може да се видят - както си в темата, цъкни в/у нечие потребителско име и има един линк 'виж форумните мнения'
    къде е това?
    http://i43.tinypic.com/x3ajgk.jpg

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Старата версия беше морално остаряла.
    Спокойно, ще се оправят нещата. Ще има и червена тема, наподобяваща стария сайт за недоволните от визията на този. Ще се оправят и бъговете.
    Това с потребителите не е направено нарочно - бъгче е също.

Gwendoline, отваряш тема. Отиваш с курсора на мишката върху ника на някой автор на пост (никът е над аватара) и цъкаш веднъж - ще ти се появи меню с 4 опции. Опцията в дясно е Виж Мненията на този потребител.

На първо време да се оправи потребителския панел

Повече от фен Аватара на Loken
    Град
    Скоро и във вашият град !!
    абе така по добре аз както чета с очила и преди се взирах тука сега няма да се взирам

Супер фен Аватара на HolyShit
    Така ли ми се вижда или от както го сменихте все повече замира този форум?!?!

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Когато отвориш някоя статия от тези над форума, направо ти иде да се застреляш от упор, защото някой, който е в другия край на стаята може да види какво четеш. Покъртително голям шрифт!
    Друго нещо, което дразни нервната ми система е, че заглавията на темите са трудни за четене с този почти отново толкова голям шрифт на публикувалия темата (под заглавието).

Не мога да разбера смисълът на приятелствата във форума. Какви преференции дава то?
    Последно редактирано от koshtramba : 12-05-2011 на 20:56
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си