- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Нов дизайн на сайта...
Здравейте,
Не знам дали съм само аз, но ми направи впечатление шрифта на началната страница.. Заглавията на статиите са с прекалено голям шрифт, направо ще ми избодат очите:
http://prikachi.com/images/217/4097217G.png
Ако може да го поправите някак си, ще е добре
Поздрави!
новият дизайн е ужасен и безличен като всеки друг форум, предишния беше много готин, но тука даже и не мога да се ориентирам правилно, зарежда бавно. абе пълен бълвоч е станал. жалко за хубавия форум
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
добра е новата версия, просто трябва малко да се изкусори. Много по иновативна е.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не знам защо трябваше да развалите хубавия дизайн на сайта. Преди много се радвах, че не е като всичи останали и беше просто уникален. Сега е просто поредното сиво петно в нета.Жалко.
Напълно съгласна съм ! Старият дизайн беше перфектен - супер цветен, създаваше един вид някакво добро настроение. Не поредното сиво нещо ... Което вече даже не мога да нарека форум. Честно казано си искам стария дизайн...
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
>w> Форумът е супер тежък. Сега постоянно ми блокира и мен лично изключително много ме дразни.
Имате още по доста неща да работите!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Зарежда сравнително бавно, но не е толкова тежък.Обаче тия статии ги намалете малко на началната страница и на тази на форума, защото както казаха ще ми избодат очите.Още не съм го разгледала напълно обаче, затова ще кажа само това
EDIT
Това го видях току-що http://prikachi.com/images.php?images/90/4099090A.jpg
Последно редактирано от SunT : 12-02-2011 на 10:26
да и на мен не ми харесва
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™
на мен ми харесва горе-долу, но предишния беше по-добър.. иначе някой може ли да обясни къде се появяват вече темите където си писал.. хич не мога да се ориентирам.. а най-кофи ми е за емотиконките наистина
^^ долу вдясно има едно 'бърза навигация' с падащо меню за форумите, а най-горе в менюто има едно 'абонаменти'. Тук така се наричат темите, в които си писала. До същите тези 'абонаменти' можеш да стигнеш и по други начини, например в потребителски панел горе ляво си я има тази секция абонаменти.
Мен ме дразнят основно факта,че вече не можеш да видиш всички мнения на даден потребирал,както и ограничението от минимум 10 символа на мнение.И изгледа,обаче с него се свиква.
Иначе определено не отричам,че има и сериозни подобрения.Просто предполагам още не е напълно завършен.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
^^ може да се видят - както си в темата, цъкни в/у нечие потребителско име и има един линк 'виж форумните мнения'
Не знам колко нова версия е и какви повече екстри има, но честно казано не ме и вълнува. На стария нищо му нямаше, 352652642 пъти по-хубав беше от тази боза. И не е до навик...просто е кофти.
Определено старият вариант беше далеч по-добър.
1. Беше по-цветен, по-лесно виждах в коя тема има отговори, коя съм чел и няма нови коментари. Сега се вглеждам продължително и то за да прочета едното заглавие на темата.
2. По-бавно зарежда.
3. Изглежда много муден и мрачен с това сиво, то не като тийн форум, а като някъв за пенсионери.
4. Не можеш да видиш всички мнения на даден потребител.
Последно редактирано от Audiophile : 12-04-2011 на 15:32 Причина: Добавка на нови причини.
Съгласна съм,че шрифта на статиите е прекалено голям,ако се намали малко,ще бъде ок. И таман ще стане по компактно всичко![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
къде е това?
http://i43.tinypic.com/x3ajgk.jpg
Старата версия беше морално остаряла.
Спокойно, ще се оправят нещата. Ще има и червена тема, наподобяваща стария сайт за недоволните от визията на този. Ще се оправят и бъговете.
Това с потребителите не е направено нарочно - бъгче е също.
Gwendoline, отваряш тема. Отиваш с курсора на мишката върху ника на някой автор на пост (никът е над аватара) и цъкаш веднъж - ще ти се появи меню с 4 опции. Опцията в дясно е Виж Мненията на този потребител.![]()
На първо време да се оправи потребителския панел![]()
абе така по добре аз както чета с очила и преди се взирах тука сега няма да се взирам![]()
Така ли ми се вижда или от както го сменихте все повече замира този форум?!?!
^ Когато отвориш някоя статия от тези над форума, направо ти иде да се застреляш от упор, защото някой, който е в другия край на стаята може да види какво четеш. Покъртително голям шрифт!
Друго нещо, което дразни нервната ми система е, че заглавията на темите са трудни за четене с този почти отново толкова голям шрифт на публикувалия темата (под заглавието).
Не мога да разбера смисълът на приятелствата във форума. Какви преференции дава то?