- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Нов дизайн на сайта...
Бях писала и в другата тема, но и тук ще кажа кое не ми допада. Както казаха, дизайна не е особено впечатляващ. Лично на мен старият ми харесваше повече, беше по-свеж и бързо разчитах темите и се ориентирах, а сега с минути се мъча да разбера къде е писано къде не, отделно ме заболяват очите и се изнервям. Много е кофти.
Шрифта наисна е ненужно голям, все пак това е тийн форум и по-голямата част сме окей със зрението. xD
Имам проблем с потребителския панел. Доста е объркан и ме извежда из други страници, подписът изобщо не мога да си го сменя, а аватара се разтегля ужасно и е много неприятно.
Липсват и емотиконите, но лично за мен не е толкова голям проблем, така че това не ме дразни толкова.
И последното, за което се сещам, е това със 10те символа... доста е досадно. >.<
Надявам се да се подобрят тези неща в скоро време.![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Глас в пустиня. Само дето си говорим.. Никакви мерки не се взимат.. нито за нова тема, нито за шрифта.. Има ли смисъл от този раздел в такъв случай?
да, задълбочено ви четем
ти да не мислиш, че това става ей така - щрак с пръстенцата или троп с крачето и нещата се случват?
малко търпение, имаме ви предвид с всичките ви мрънкания
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Защо ли вече получавам дежавю след този пост
Марина, не знам ти колко си навътре по работите на сайта, но точно в този момент единствените, които имат някакво право да се сърдят са потребителите. Че сгазихте лука,сгазихте го. Че се поизложихте поизложихте се. Да дори и на нищо не разбиращите от уеб дизайн трябва да им е пределно ясно че не става "щрак с пръстенцата и хоп с крачето и нещата са готови", но пък Вие можеше да си спестите тези "мрънкания" и единственото нещо поради, което да можеше да мрънка някои да е че не му харесва например визията на сайта,защото все пак не може да се угоди на вкуса на около 100 000 потребители. Но за това трябва да се мисли предварително. Някои сайтове направиха така че имаше и линк към бета версията и си им работеше и старата версия. Който искаше влизаше в бета версията и си казваше какво му пречи,каво не му харесва,какъв бъг е открил и т.н. И след като са изчистили всичко вече пускат новата версия.Ако нямате пък толкова свободно място можеше първо да го тествате как се държи на всякакви ситеми и експлорери и след това да го пускате. А вие в момента сте пуснали някакъв не сайт, а някаква бета версия, която НИЕ трябва да тестваме.Така че може само да сте благодарни на тези мрънкащите.Да забелязваш че и активността е много по слаба. И не не е важно какво пише в статистиката, а се вижда по отговорите в темите, например на най-посещаваният раздел Любов, но кой не му допада нещо, кой не му харесва, кой не му се занимава с бъгове, кой не може да се регистрира или влезе и така. Спирам,защото стана прекалено дълго, но те хората са си го казали: "Кой каквото сам си направи, никой друг по-добре не може да му го направи." Така че не бързайте да се правите на убидени, а гледайте да си оправите грешките колкото се може по-бързо. Не знам ти до каква степен си навътре при екипа,който разработва сайта. И само сега да не ми кажеш че ползвам безплатен сайт и затова да мълча. Рекламите също дават пари, а пък те в общи линии може да се каже че работят.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Нищо не смятам да ти казвам. Сайтът е променен за добро и рано или късно всички ще го усетите.
Не знам защо не обичате промените,новият дизайн и цветове са много хубави