.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Да се самоцитирам и тук

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    И датата и месеца са разменени, а не е както е в България първо деня, а после месеца.Часовника май не е точен. В Internet Explorer не мога да се логна. В него и Mozilla ми дава различен изглед.Някои казват че не давало да се пишат къси мнения.Не показва и старите мнения и теми и т.н и т.н още един куп бъгове, за които не знам или пък сега не ми се изброяват. Като не може да направите нещо качествено си оставете поне горе долу работещото. Не че и предишната версия нямаше някои и друг бъг, но поне бяха по-малко. Хептен работа като че ли копирате от Data. bg . Дай да направим един куп благинки пък после ще му мислим за бъговете нищо че нищо не работи както трябва. Една част от потребителите датата си изгониха точно заради подобни неработещи благинки.
    А да и и търсачката не работи като хората.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ И сега няма да е по-различно. Форума почти почина. Никой не пише!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Голям фен Аватара на Shizaya
    Град
    Beyond the clouds ~the promised place.
    Бях писала и в другата тема, но и тук ще кажа кое не ми допада. Както казаха, дизайна не е особено впечатляващ. Лично на мен старият ми харесваше повече, беше по-свеж и бързо разчитах темите и се ориентирах, а сега с минути се мъча да разбера къде е писано къде не, отделно ме заболяват очите и се изнервям. Много е кофти.
    Шрифта наисна е ненужно голям, все пак това е тийн форум и по-голямата част сме окей със зрението. xD
    Имам проблем с потребителския панел. Доста е объркан и ме извежда из други страници, подписът изобщо не мога да си го сменя, а аватара се разтегля ужасно и е много неприятно.
    Липсват и емотиконите, но лично за мен не е толкова голям проблем, така че това не ме дразни толкова.
    И последното, за което се сещам, е това със 10те символа... доста е досадно. >.<

Надявам се да се подобрят тези неща в скоро време.
    » Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.

Глас в пустиня. Само дето си говорим.. Никакви мерки не се взимат.. нито за нова тема, нито за шрифта.. Има ли смисъл от този раздел в такъв случай?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    да, задълбочено ви четем
    ти да не мислиш, че това става ей така - щрак с пръстенцата или троп с крачето и нещата се случват?
    малко търпение, имаме ви предвид с всичките ви мрънкания
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Защо ли вече получавам дежавю след този пост
    Марина, не знам ти колко си навътре по работите на сайта, но точно в този момент единствените, които имат някакво право да се сърдят са потребителите. Че сгазихте лука,сгазихте го. Че се поизложихте поизложихте се. Да дори и на нищо не разбиращите от уеб дизайн трябва да им е пределно ясно че не става "щрак с пръстенцата и хоп с крачето и нещата са готови", но пък Вие можеше да си спестите тези "мрънкания" и единственото нещо поради, което да можеше да мрънка някои да е че не му харесва например визията на сайта,защото все пак не може да се угоди на вкуса на около 100 000 потребители. Но за това трябва да се мисли предварително. Някои сайтове направиха така че имаше и линк към бета версията и си им работеше и старата версия. Който искаше влизаше в бета версията и си казваше какво му пречи,каво не му харесва,какъв бъг е открил и т.н. И след като са изчистили всичко вече пускат новата версия.Ако нямате пък толкова свободно място можеше първо да го тествате как се държи на всякакви ситеми и експлорери и след това да го пускате. А вие в момента сте пуснали някакъв не сайт, а някаква бета версия, която НИЕ трябва да тестваме.Така че може само да сте благодарни на тези мрънкащите.Да забелязваш че и активността е много по слаба. И не не е важно какво пише в статистиката, а се вижда по отговорите в темите, например на най-посещаваният раздел Любов, но кой не му допада нещо, кой не му харесва, кой не му се занимава с бъгове, кой не може да се регистрира или влезе и така. Спирам,защото стана прекалено дълго, но те хората са си го казали: "Кой каквото сам си направи, никой друг по-добре не може да му го направи." Така че не бързайте да се правите на убидени, а гледайте да си оправите грешките колкото се може по-бързо. Не знам ти до каква степен си навътре при екипа,който разработва сайта. И само сега да не ми кажеш че ползвам безплатен сайт и затова да мълча. Рекламите също дават пари, а пък те в общи линии може да се каже че работят.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    Варна
    Нищо не смятам да ти казвам. Сайтът е променен за добро и рано или късно всички ще го усетите.

Не знам защо не обичате промените,новият дизайн и цветове са много хубави

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93 Виж мнението
    Когато правиш нещо го направи така,че хората които го използват да не усетят разлика и то разлика към по-лошо.За да са сигурни ,че ще работи се правят редица тестове,доизкусуряват се нещата и чак тогава се пуска на "пазара".Знаем всички,че не стават нещата с магическа пръчка,но няма смисъл форума да си губи аудиторията за да може програмистите да си работят.Ама какво ли ти казваме на теб ,зная,че нищо не зависи от тебе ,въпреки,че от целия екип пишеш само ти тук.Другите и те са се изпарили в дън земя!
    Можеше да се проведат всички тестове, да се оправят всички бъгове и форума да се пусне след 1 седмица и кусур.
    Не може хем да е бързо, хем да е качествено. Затова сега в крачка се дооправя всичко - за да може да ползвате форума в момента, макар и леко бъгав.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от Ou7oFmYhEaD Виж мнението
    новият дизайн е ужасен и безличен като всеки друг форум, предишния беше много готин, но тука даже и не мога да се ориентирам правилно, зарежда бавно. абе пълен бълвоч е станал. жалко за хубавия форум
    Абсолютно вярно!! Няма ги и емотиконките, а те също си бяха част от чара! Абе ужасен е!! Стария беше много по-хубав и по-оригинален! Моля ви върнете го!!!
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си