- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- заек и 12-ти клас
Ок. Според вас може ли заек и дванайсти клас да тръгнат? Да сложим, че и двамата не търсим сериозна връзка.... Една позната, сега е 9-ти клас и от 1 година ходи с гаджето си, който сега е 1-ва година студент.. Та според вас: това добра разлика ли и всички въпроси от този род :дд
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Тъп въпрос. Много ясно, че може.. Няма някаква забрана по въпроса. Стига и двамата да го искате..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Що за глупав въпрос!!!!
Rock n Roll!!!!!!!!!
не виждам нищо лошо, ако се харесвате : )) .
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Да,може.
Важното е да се разбирате и за вас разликата в годините да не е проблем.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Като се искат, да се вземат. Нищо не ги спира.
не мисля, че би имало някъв проблем.
само мисля, че ти е рано за секс, ако той го иска. а според мен ще го има и този момент
зависи си от хората.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ако сте на един акъл - добре е, ако не - сещаш се сама къде ще изникнат проблеми.
Аз в момента съм 4-ти курс и ходя с момиче 12 клас. Когато бях 2 за 3 курс а тя беше 10 за 11 клас тръгнахме. Разликата в годините е фрапираща когато са при по-малките години 12годишна с 18 годишен 14г. със 22г. и така нататък. Но когато са 30г. със 35г. 17г. със 21г. не е изобщо страшноУспех.
Последно редактирано от SomeBoyfriend : 12-01-2011 на 22:10 Причина: Грешка
Защо не.. 4 години не са тоолкова много.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
ако имат общо..да![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)