.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Браво!

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.

Cool Браво!

Здравейте! Едно голямо БРАВО на екипа,за страхотния сайт.Не знам защо,но до сега изглежда аз съм единственият който харесва новия дизайн на сайта.На вас какво не ви харесва,бе хора? Стария дизайн беше прекалено....стар.Сега е супер.Чакането определено си заслужаваше.Е,някой неща наистина може да се пооправят,но,като цяло е просто муцка! Отново браво на всички и дано скоро свикнете с новият дизайн!
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    И ще се оправят тези някои неща. Просто, като всяко ново нещо, ще се доизкусурява в крачка.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    На мен всъщност не ми харесва - казах го и в другата тема. И тъй като тука има въпрос "ЗАЩО" , ще отговоря. Или по - скоро ще отговоря на въпроса с въпрос - кое му беше старо на предишния дизайн ? Може да е седял дълго време , обаче поне приличаше на нещо. И беше доста по - различно от останалите форуми и точно с това привличаше потребителите. Сега е същия с предишните. Всеки с вкуса си , аз просто си изразявам мнението.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    На мен всъщност не ми харесва - казах го и в другата тема. И тъй като тука има въпрос "ЗАЩО" , ще отговоря. Или по - скоро ще отговоря на въпроса с въпрос - кое му беше старо на предишния дизайн ? Може да е седял дълго време , обаче поне приличаше на нещо. И беше доста по - различно от останалите форуми и точно с това привличаше потребителите. Сега е същия с предишните. Всеки с вкуса си , аз просто си изразявам мнението.
    Съгласна съм, че от към визия е малко дървен, но вие сте като коне с капаци. Разрови се и поразгледай. Ще видиш колко по-удобно е всичко, колко много нови опции има, за които мрънкахте преди.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Аз не мога да разбера защо вече не получавам известие след като някой след мен публикува мнение?! И наистина тоя дизайн е прекалено.. "дървен" и сив за тийн форум.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на didenceeto
    Сайта е страхотен, само че искам да има пак емотиконки като пишем
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Вече и емотките са си тук, радвайте се.. ^_
    Като цяло го поразгледах и да, само форума е някакъв.. все едно не е създаден за тийнове, но вярвам, че това ще се оправи. Силно се надявам, да можем да сменяме цветовете на фона или поне малко по-шаренко да е отстрани. Това сивичкото наистина е някакво умряло :Д
    *сън*

Супер фен Аватара на Oldschool
    Не знам защо се облаквате от дизайна, при положение, че сега е доста по-добър, изчистен и не ти вади очите с мензисното червено. Самата функционалност на системата е феноменална, затова чакаме с нетърпение да поизчистят някои бъгове и да работи перфектно, защото предишния дизайн и форум бяха не морално остаряли, ами направо умряли.

Най-накрая го пуснахте това чудо...

ПП. Имах леки проблеми с логването - после явно трябваше да излезе още един прозорец, но се зареди само хикса.

ППП. Сложете и в долната част да можеш да се връщаш от треда във форума/раздела, защото с връщането до горе е малко неудобно.

ПППП. Броя на лични съобщения е много малък...

Пуснете и една официална тема за бъгове и проблеми, както има една бая стара в този раздел, но си пуснете за тази версия, а старата я свалете.

Повече от фен Аватара на didenceeto
    Къде ги видя тея емотиконки?
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Честито. Макар и да не ми харесва в момента, новата версия може и да не е толкова лоша...

Няколко неша който не ми харесват до сега:
    1. Датата на мнението е подредена Месец/Ден/Година...
    2. Даването на обяснения защо си изтривам мнението или го променям...
    3. Не виждам емотинките като отговорят, (може би аз правя нещо не както трябва)
    4. Всеки път като кликна в margins ми отваря нов прозорец

Така де, успех с новата версия

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Пробвай да едитнеш мнение без да даваш причина - би трябвало да се получи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си