- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да правим секс ?
Здравейте хора.Значи имах си сериозна приятелка 3 години.Това е и единственото момиче с което съм правил секс.Тя беше дествена....както и аз.....така и не освоих някой основни неща в секса за това реших да попитам вас.....
Какво правите между тековете....Колко време минава между следващя тек ?Ако не свърши с половия акт момичето очаква ли орална любов?
Ще съм ви много благодарен ако ми отговорите на въпросите защото вече съм на 19г.Не съм с онова момиче вече и така...
Моля без шеги и базици
Печелиш награда за най-тъп въпрос, извинявай ,ама за 3 години ,ако не си натрупал що -годе някакъв опит...за кво говорим.Пък и самият ти въпрос...нещо , не се връзва.То е ясно как се прави секс,а тва кво правиш между тековете ти си решаваш.Няма опредлене график и правила ,който да ти казжва: ОК 10 минути след първия почвате пак...Много зависи и от човека до теб.Чудно ми е как не си го осъзнал досега.Няма как да знаеш какво харесва на едно или на друго момиче,докато не пробваш и не питаш.Ние няма как да ти кажем...няма универсални правила в нищо,още по-малко в секса!
maDamn
еми тъп не тъп това е.....и все пак главния въпрос ми е как да задържа жената вазбудена за 10-15 мин(докато малкя е долу :d )
Ми кво правите, говорите си ? Гушкате се ? Гледате филм ? Четете ?
Какво правите във времето, в което нямате текове ?!?!!?!
Изумена съм.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Абе ти да не би да ебеш като някой заек?От 3 години имаш приятелка и водите полов живот и не може да се ориентираш още ...
>>DjBelev<<
Съгласна с granger
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
3г заедно да....на нас ни стигаше по 1 тек(даже повечето пъти много ни беше :d) но на мен въпроса ми е ако момичето на свърши с първия...
Ми ако не свърши с първия, а иска да свърши, я питаш дали иска пак.. Уууааау??!