.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Как да правим секс ?

Здравейте хора.Значи имах си сериозна приятелка 3 години.Това е и единственото момиче с което съм правил секс.Тя беше дествена....както и аз.....така и не освоих някой основни неща в секса за това реших да попитам вас.....

Какво правите между тековете....Колко време минава между следващя тек ?Ако не свърши с половия акт момичето очаква ли орална любов?

Ще съм ви много благодарен ако ми отговорите на въпросите защото вече съм на 19г.Не съм с онова момиче вече и така...

Моля без шеги и базици

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Печелиш награда за най-тъп въпрос, извинявай ,ама за 3 години ,ако не си натрупал що -годе някакъв опит...за кво говорим.Пък и самият ти въпрос...нещо , не се връзва.То е ясно как се прави секс,а тва кво правиш между тековете ти си решаваш.Няма опредлене график и правила ,който да ти казжва: ОК 10 минути след първия почвате пак...Много зависи и от човека до теб.Чудно ми е как не си го осъзнал досега.Няма как да знаеш какво харесва на едно или на друго момиче,докато не пробваш и не питаш.Ние няма как да ти кажем...няма универсални правила в нищо,още по-малко в секса!
    maDamn

еми тъп не тъп това е.....и все пак главния въпрос ми е как да задържа жената вазбудена за 10-15 мин(докато малкя е долу :d )

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ми кво правите, говорите си ? Гушкате се ? Гледате филм ? Четете ?
    Какво правите във времето, в което нямате текове ?!?!!?!

Изумена съм.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    почвам да си мисля, че аз съм единствената която не прави втори "тек" / впрочем тек ми звучи като някаква дума от спортно състезание :d /.

най-добре ще е сам да я питаш дали очаква орална ако не е свършила, ние няма как да знаем това.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Абе ти да не би да ебеш като някой заек?От 3 години имаш приятелка и водите полов живот и не може да се ориентираш още ...
    >>DjBelev<<

Съгласна с granger
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Абе ти да не би да ебеш като някой заек?От 3 години имаш приятелка и водите полов живот и не може да се ориентираш още ...
    съгласна съм

3г заедно да....на нас ни стигаше по 1 тек(даже повечето пъти много ни беше :d) но на мен въпроса ми е ако момичето на свърши с първия...

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Ми ако не свърши с първия, а иска да свърши, я питаш дали иска пак.. Уууааау??!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от blueman Виж мнението
    3г заедно да....на нас ни стигаше по 1 тек(даже повечето пъти много ни беше :d) но на мен въпроса ми е ако момичето на свърши с първия...
    питай я дали иска пак или може само да я "довършиш" :d с орална.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си