.
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Threaded View

Unhappy Съвет? Мнение? Насока ?

Здравейте

Съжалявам ако досаждам, но не виждам никакъв друг вариант за разрешаване на проблемът си и към нещо което по принцип не бих направил. Искам да се допитам до вас и да ми кажете вашето мнение или съвет или каквото и да е било защото съм отчаян. Звучи пресилено но е така. Ако можете да ми помогнете с моят проблем ще съм ви неизмеримо благодарен.

Става въпрос за моята, това е най-сериозната ми връзка, а и аз по принцип не обичам краткотрайните.
    Ще Ви въведа малко в животът си с цел да добиете по-голяма представа за проблемът ми.
    Казвам се Божидар на 22 съм. Имал съм 4-5 по сериозни връзки поне от моя страна. Всички който завършваха с раздяла последством от изневяра не от моя страна.
    С приятелката ми в момента сме от почти 2 години заедно а от 1 живеем заедно. Тя е на 18 и е доста сериозна, отговорна и по-зряла за възрастта си. Става въпрос за това което тя прави, когато ми обещае нещо по-сериозно не си държи на думата. Това са доста случай. Често прикрива някой неща от мен, не много сериозни но за мен са. Говорили сме хиляди пъти за едно и също нещо и след 1-2-3 седмици то се повтаря или пък прави нещо което аз не съм съгласен. Пример от днес. Понеже е последна година и всичките и съученици стават на по 18 и взимат книжки аз съм върло против тя да се вози при тях или да е карат до училище за хората който минават близо до нас. Говорихме си това близо 2 месеца как не трябва да се качва в колата на съучениците й, защото после ако стане нещо, става страшно. Тя се съгласи с това нещо обеща ми да не го прави обсъждахме го и така нататък. Шофьор съм от 4 години, знам какво е. Аз съм катастрофирал приятели с по-голям стаж също. И днес тя се качи в колата на съученик които има книжка едва от 5 дена. След като тя ми каза и аз го разбрах побеснях. Казва ми че няма повече да се случи, че съжалява и така нататък това е било само 1 път. Но и друг път ми е обещавала такива неща и друг път ми е казвала, че няма да направи дадено нещо и все пак много често изменя на думата си и обещанието си и прави нещо за което сме говорили, че не трябва да става. Това нещо не е за пръв път. Никога няма да имам вяра на 100% на момиче, поради факта че са ми изневерявали от 16 до 21 годишна възраст с момичетата с който съм бил. Като прибавим и това от днес и по принцип което се случва, аз започвам да губя вяра в нея още повече. Боли, много боли. Нарушава обещанията си, не се отнася сериозно към разговорите ни, а те не са били кратки или нещо подхвърлено по време на вечеря. Стигнах до предел който чувствам, че няма да издържа още дълго. Не искам да се разделяме, не искам да я оставя, но имам чувството, че няма да издържа скоро и нещо ще се случи от моя страна. Знам че не е като изневярата или нещо подобно голямо. Тя ме обича много, мога да го кажа по това което виждам. Всеки ден прави много неща за мен показва ми чувствата си. И все пак като че ли някой неща просто и убягват. Моля ви помогнете ми. Отново съжалявам за отчаяният пост, но просто не намерих нищо никъде което би ми помогнало за конкретният проблем.
    Последно редактирано от SomeBoyfriend : 12-01-2011 на 20:24

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си