Здравейте...ще разкажа накратко. аз съм мария на 16 от пловдив ;d . Мм имах си най-добър приятел. Той имаше чувства към мен от както се познаваме (около 2 години). Бяхме навсякъде заедно... излизахме всеки ден, имаме много хубави спомени... през цялото това време той не можа по никакъв начин да ме забрави, дори спря да опитва и каза, че съм първото момиче, което обича и че дори и няма смисъл да се опитва да спре.. Та по едно време и аз започнах да изпитвам повече от приятелски чувства към него. Нооо за жалост се скарахме заради някакво недоразумение и се отдалечихме доста и мисля, че вече не ме харесва. сега почти не си говорим, въпреки че сме в един клас... Питам дали ако след време се сближим пак, има шанс да му се върнат чувствата? Все пак... както казах, аз много се привързах към него, както и той към мен със сигурност за тези 2 години, само като се сетя колко сме се забавлявали ми е гадно, че вече не сме толкова близки и се чудя как да си го върна... Говорила съм с него и мисля, че той иска да се дръпне малко от мене... може би му е трудно да свикне, или му е гадно заради всички онея караници. Дали постепенно ще можем пак да се сближим, да излизаме пак така, да си споделяме... и най-важното, дали ще могат да му се върнат чувствата...? Питам дали има вероятност само, а не, че задължително трябва да стане така ;d