ни мъ кефи как е станал форона на несбъднатите мечти :d
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
не си единствения на това мнение ;д
аз почнах малко да свиквам.. ама..
*сън*
виждам, че не съм единствения, ама аз да си кажа мнението да не остана по назад :Д
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Нали сега това е модерно
П.с. Не мога да преживея, че няма емотикони
и аз тва забелязах, верно няма ;(
СТААААААЧКААААААААА, СТАААААЧКАААААААА, СТААААААЧКААААААААА .......
Има..амааа така само ако си напишеш и то излезе.. ама няма таковата да си избирам..да не помня всичките емотикони как се пишат.
СТАЧКАААА!! СТАЧКААА!!!
![]()
уууубийте ги с каманииииииииии тия от инвестор беге !!!! :d:d
и при мен не се получава нещо
ебати шибания дизайн майна
смЕрт за тоя дето го е измислил
(finger)
да се надяваме че ще свикнем ..и дори ще ни харесва :d
абе кво ти пука.. еби го във форума
къвто е такъв ще го преживея :d
няма цензура
хахахха
О.о верно няма.. хахаха яяяяя йеее, макар, че сигурно няма да е за дълго...да се възползваме докато можем
адски си права да му еба путката майна да му еба
дай да псуваме като каруцари ахаха
тури си го на кура :d мухахаха
да го еба толко ми е странно да еба .. чак не ми идват шибани педерастки псувни на бъгнатия акъл.
кур за левски! :d ( примерно )
а нее бъркаш се ;Д
ХУЙ ЗА ЦСКА МАЙНА аххаа
деба шеба и курвенските педераси шибани деба шеба
но бъдем малко възпитани
![]()
ми по памет бе :d
обаче забеляза ли колко плосък стана форона да го еба аххааха
и защо твоя аватар е голям, а моя не.. :d
плосък не е ами..направо не знам
aми нямам си на идея да ти кажа .. се таа![]()
я ми напиши суубщение да видя как се разбира, че имаш суубщение