- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- въпрос към момичетата
Винаги съм предпочитала момчета с къси коси. Просто ми допада повече. Но има и момчета, на които им отива по-дълга коса, до човек си е.
Не ми харесват
Не ми допадат дългокосите представители на мъжкия пол. Предпочитам с къса коса или направо 0 номер.
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
аз съм точно момче със дълга коса , преди бях с пусната , но сега започнах само да си я връзвам, а въпросът ми е дали харесвате момчета със вързани коси ? иначе много мои приятели ми казват айде бе кога ше я острижеш тая коса , също така сам питал и момичета и едни ми казват да съм със къса коса ,други да си остана така , а и мисля че със къса не ми отива . Аз иначе съм метъл и косата ми е малко под раменете , леко чуплива е , кестенява .
Нищо лично , но никак не ми харесват. . . Особено някои като започнат да си ги пускат до кръста . . . Чак ми се доповръща тогава.
Пък и както казаха - за всяко момиче си е индивидуално. Едни ги харесват , други - не. Така , че ти си си бъди такъв, какъвто се чувстваш най - добре и се харесваш.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Права си , и аз така съм забелязал всяко момиче мисли различно за косата ми.
На мене пък много ми харесват дългокосите... но не на всички им отива, разбира се.
аз много им се радвам на момчетата с дълга коса... а и ако им отиваа, още по-добре ;дд същото е като с мен например... косата ми е доста къса... ама мноого къса^^ и си ми харесва така.. и май ми отива ;д радват ме и момчетата с вързана коса тип Скилър ... и с къдрава коса ... пфф размечтах се![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free