- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- лооооол форума е супер смотан
прилича на блог в момента, преди имаше някъв дизайн - сега стила е като на баба ми стаята....![]()
the game
нали
кви са тия бродерии от страни
nigga stole my bike
Не е лош, но ми е много странно така. Много е натрупан и ме дразни, че е е съвсем различно от преди. От 2 минути се опитвам да разбера как да си намеря категориите във форума. Толкова ли съм тъпа наистина?!
МОМИЧЕ СЪМ!!!
не просто наистина новия облик е супер тъп, не ми се вярва чак, че го превърнаха в това
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Добре си е, а с предният червен/розов цвят приличаше на няква девствена нимфетка
всъщност цветовата гама и мен ме дразни, но останалата част от облика ми харесва
нали
кви са тия бродерии от страни
:d:d::dd:d:d::d:бродерии , това са заврантулки ..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
баба ми го е шила ясно ли ви е ве
6б3З10
не ме интересува кво е, важното е, че е шитаво... на стария му бях махнал червеното с един скрипт и си беше чук просто! сега тва, ако успея да го оправя някси![]()
the game
бе квот ще да са
не ме кефят
не , кефят ме ама са много едноцветни
ама ако не бяха едноцветни, щеше да е циганийка
абе гадни са
много е сиво и скучно
nigga stole my bike
Форума си е супер,особено цветовете.Така не дразни очите,иначе разните сини/зелени/червени глупости...duh..
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
наистина се надявам да направят нещо по въпроса..поне да бяха попитали потребителите какво искат,или да ни дадът възможност да си променяме индивидуално облика на самия форум както в замунда. това бяло направо ми изгаря очите,предишния стил беше сто пъти по добър.
Can It All Be So Simple ?