- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Много бързо изпотяване на подмишниците
Проблема ми е следният - постоянно се потя под мишниците и то много, не мирише, абсолютно никаква миризма, но стават много големи петна под мишницата и се чувствам адски некомфортно. Доста неприятна ситуация. Проблема е, че това се случва постоянно, нявсякъде, дори и да не ми е топло, напротив няма значение - дори и в студа се е случвало да треперя от студ, но да съм изпотен под мишниците...... Изключително гадно и неприятно е това.... Много ви моля дайте някой съвет, ако при някой има същата ситуация.. Благодаря!
След къпане преди да изляза ползвам ролон и както изляза от нас до 5-10 минути съм потен дори и да съм тънко облечен![]()
Последно редактирано от albertog : 12-02-2011 на 14:32
Когато се изкъпеш, или когато се обличаш слагай бебешка пудра подмишниците. Чувала съм, че помага.
Ползвай Одорекс ДЕО спрей.Помага, но за кратко и трябва да третираш аксилите поне 2-3 пъти в седмицата.Също така за да намалиш потенето е хубаво да имаш добра хигиена в подмишничната зона.Епилирай си космите и си мий мишниците поне два пъти дневно.Най-вече след активно изпотяване, за да не позволяваш да се развиват микроорганизми, които засилват потенето.![]()
Последно редактирано от Red_Hair : 12-03-2011 на 11:11
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
Поправи си мнението без диагнози вътре.
Нямам против да снемаш анамнеза /и аз се опитвам да го правя/, но имам против посочването на диагнози. Интернет е необятно море от информация и в допълнение към това не знаеш какъв тип нервна система ти чете постовете.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Съжалявам, съжалявам, съжалявам!Бог ще ме накаже вероятно.Предположих, че може да е това тъй като аз го имам и ,знам че е неприятно.Чел съм много неща за хиперхидрозата, така че ако намекваш, че пиша в Google потене и копирам първата статия, която търсачката излезе, ще те разочаровам, но не е така.Но разбирам забележката ти.За напред ще си държа пръстите зад клавиатурата.Съжалявам отново.![]()
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
Не съм казала, че копираш първата статия, която ти попадне, а че може да направиш от уплашен потребител хипохондрик.
Благодаря за разбирането.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мия си подмишниците сутрин и вечер , епилирам ги, мажа ги с ролон всеки ден по няколко пъти но и така потенето продължава. Личната ми каза че това не е болестно състояние и ми направи кардиография,просто ми каза че е от притеснение а аз въобще не мисля че това е проблема.
Моля за други съвети ако може бъдете малко по активни и пишете само по темата ако обичате
Red_Hair понеже не съм прочел първото ти мнение може ли да го споделиш ???
Да допълня на 18 години съм висок съм 1.87 и тежа 76 килограма.
Последно редактирано от albertog : 12-03-2011 на 20:09
Здравей! И аз го имам този проблем, и за съжаление не съм открила лек. Не съм ходила на лекар, но мисля, че трябва. Ползвала съм Одорекс, но има странични ефекти ( спиране на изпотяването под мишниците и появяване на гърба). Не ти го препоръчвам. Препоръчвам ти да се епилираш под мишниците, както и да използваш стиковете или дезодорантите на Дав (предимно). И аз не вярвах, но доста намалиха потенето. Друго, много важно нещо е да сменяш стиковете ( или дезодорантите) , тоест да имаш няколко и всеки ден с различен да използваш (след баня, на чиста кожа) , защото кожата свиква.
Последно редактирано от nikinkaaa : 12-04-2011 на 19:39
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
След баня, слагай бебешка пудра или талк за тяло. Може също така, след баня, да изсушиш зоната с кърпа, вариш си черен чай,оставяш го мъничко да изстине, за да не се опариш, потопяваш една кърпа,и я слагаш на подмишниците си за около 2-3 минутки, повтаряй го примерно през 2 дена по 2 пъти на ден и би трябвало танините от черния чай да намалят изпотяването. И последното, което съм чувала, че помага, колкото и да е станно, много нежен ексфолиант за лице или за тяло след бръснeне.![]()
Виж сега потенето не може да го спреш по какъвто и да е начин.Всеки човек се изпотява макар незабележимо.Друг е въпроса, че има разни продукти които много помагат за премахването на така наречената течна пот и ти пак си се потиш, но във самия организъм, което е много вредно и опасно.Така че не се притеснявай и спри да използваш всякакви ролони и тем подобни простотии, защото те само влошават положението вместо да помагат.Изчакай само да отшуми![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !