Случайно напоследък да прекарваш повече от нормалното за теб време пред компютъра/телевизора ? Съвсем сериозно питам, при мен (тъй-като работата ми е свързана с много седене пред компютър) понякога ми се случва да си претоваря нервната система с много часове дзверене в екрана и последиците са точно както това което ти описваш.
Иначе, както каза някой по-нагоре със сигурност нямаш депресия. Което обаче не значи, че нямаш нерешени емоционални/житейски проблеми които те притесняват. Първото нещо което ще те посъветвам е да внесеш малко (временно) разнообразие в ежедневието си. Пробвай нещо по-различно, ако можеш си захвърли задълженията настрана за известно време. Почини си. Ако това не помогне, можеш наистина да отидеш на психолог. Нямаш причина да се чувстваш неудобно да говориш за това с родителите си бтв, убеден съм, че те те обичат и ще те подкрепят.
едит: А сигурен ли си, че се храниш добре, че приемаш нужните витамини и че си почиваш достатъчно ? Защото една липса на витамин или недояждане/недоспиване може да доведе до същите оплаквания.
Последно редактирано от vladyman : 02-27-2013 на 21:05