.
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Threaded View

Фен
    Град
    Пловдив

Депресия или ?

Здравейте.Нека ви запозная с проблема си.Значи от около седмица ми става нещо.Докато ми е весело и изведнъж всичко изгубва смисъл(през интервал от около 5 минути така).Примерно , както си тренирам във фитнеса и изведнъж ми минат едни такива мисли , немога да ги обясня и не ми се тренира вече.Или наскоро ми предстои да изкарам книжка , понякога имам много голямо желание , а понякога до изчезва... Доколкото разбрах, това са признаци на депресията.До скоро имах проблеми и след като нещата се наредиха , започна тоя кошмар.Вие ми се свят понякога , немога да се концентрирам...Четох , че морската сол разтворена във вода помагала.От вчера опитвам това , но ефекта е временен.Не искам да ходя по псилохози , по простата причина , че незнам как да го кажа на родителите ми.Направих един тест в един сайт , от който разбрах , че ако са вярни въпросите нямам депресия ( изкарах 25 точки от 40 за депресия).Дано сте ме разбрали.

ПП: на 17 съм и нямам проблеми нито в семейството , нито в училището , но уви...
    Последно редактирано от PaLMaL : 12-02-2011 на 16:02

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си