- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- BB крема на Гарниер, мнения?
Веднъж си сложих, но много тъмен ми се видя. Приятелката на която е, каза, че не е доволна и че не я покривало добре. Вие какво мислите? Ползвали ли сте го?[/b]
До колкото знам в България са внесли само единия цвят, който е тъмен. BB кремовете не са като фдт, не може да се очаква голяма покривност от тях.
Погледни тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=620777.0
Не съм го използвала, все още чета само мнения по форумите за да разбера дали си струва.
Аз си го купих и съм много доволна .. смисъл това не е фд... не очаквай да покрива нещо.. просто кожата ти е по мека по гладка .. въобще по хубава![]()
Има още 3 теми от последния месец, при това напълно изчерпателни , разрови се![]()
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
http://4.bp.blogspot.com/-WnVNGmr117...wixtbeauty.JPG това представляваПървоначално написано от kitty02
в България е само такъв цвета и е доста изчерпателно написано там http://beautycosmetic.biz/garnier-ga...am-p-6153.html
Живота е рисуване без гума за триене... : )
^ ползвала ли си го?
Аз го ползвам вече от 2-3 седмици и съм доволна. Наистина ми идва тъмен, но го смесвам с друг бял дневен крем, докато ми се получи правилният цвят. Това, което най-много ми харесва е, че изравнява тена и освежава кожата. Някъде четох, че не бил траен, но на мен ми стои цял ден на лицето, без да се размазва или да се събира в порите (то това явно зависи и от количеството, което ще нанесеш). Не е много покривен наистина, но аз лично и не очаквах да бъде. А, да не забравя, че и много добре матира.![]()
На мен много ми харесва... купих си го днес де и днес го ползвах, но много ми хареса ^^ ... Аз по принцип нямам много за прикриване и ми трябваше само нещо за изравняване на тена, така че ми върши идеална работа.... Но ако някой има намерение да го ползва като фдт, не е предназначен за това и не е покривен![]()
Много искам да го пробвам. Не харесвам особено Гарниер като марка, но имат едно-две неща, от които съм доволна, а специално за този крем ми е любопитно да го видя. Надявам се скоро да внесат светлия в България, дано не е тъмничък и той.
Everything changes, but beauty remains ...
^ и аз искам да го пробвам искам да разбера дали маха черни точки пъпки и т.н.
аз не ползвам фдт. и искам да си купя този крем не по предназначение като фдт. а просто като крем (защото винаги си слагам крем поне 2 пъти в деня) и искам да ви попитам.. дали запушва порите като фдт. ? (сега не ми казвайте,че новите фдт. са разработени така,че да не вредят и т.н. защото да-вече не са това,което бяха преди и не вредят толкова,но все пак не са препоръчителни) другото,което ме притеснява е,че е продукт с няколко действия,а продукти като 2в1 3в1 и т.н. не ми вдъхват много доверие.. другото,което е - примерно насъбира ли ви се някъде по лицето ? (не знам дали ще разберете какво имам в предвид)![]()
Здравейте! И аз имам няколко въпросчета...Такам, този крем става ли за млада кожа, тъй като съм на 14, а не ми се иска да ползвам фон дьо тени,пудри,коректори и т.н. Дали е лек като консистенция, матира ли кожата и на каква цена е?
^ Меги не мога да ти кажа за другите въпроси,но цената му е около 11-15 лв.![]()
Днес го пробвах в DM-a. BTW 13 лева беше. Та пробвах го и ми се стори доста жълтакъв и мазничък... нз като първо мнение не ми хареса мн... ;dd
Аз пък сечудя дали може да се използва като основа ?
To infinity and beyond.
Тоест, че може да се намери на цена между 11 и 15лв. Примерно 13,50.
Everything changes, but beauty remains ...
Виждайки състава на този продукт, адски много се ужасих !!!
Крема има към 40 съставки от които на пръв поглед не виждам нищо полезно за кожата, не, че виждам и нещо чак толкова вредно, но като са треснали толкова съставки поне да бяха сложили нещо растително и естествено. Повечето съставки са синтетични. Парфюмната композиция е цапната по-средата, а не в края, което значи, че е в повече т.е е и потенциален алерген.
За сведение Хилти микса на Буржоа има към 30 съставки / без да броим екстрактите / от които в повечето няма нищо вредно.
FuCKkK13, като крем не бих ти го препоръчала. Виждам, че Гарниер залагат на глицерина като овлажняваща съставка, а честно казано, дори в най-простия крем присъства глицерин. Може да дадеш на кожата си много повече от това.
Infinity, да, може да се ползва като основа.
mynichkaTanq, не, това не е продукт за проблемна кожа.
днес си го взех, преди това разбира се го тествах в Карфур (там беше на най-достъпна цена 11лв)
доста е лек като консистенция и го чувствам много приятно на лицето си... няма ефект маска или нещо подобно.
и сега като се прибрах в нас, на по-нормална светлина мога да кажа, че кремчето добре си е свършило работа :Д
аз по принцип нямам кой знае какво за прикриване (малко по-червени бузки и черни точки на носа), така че той ме устройва.
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Вчера си го взех,въпреки че съм с доста светла кожа и medium ми пасна.Не е нещо особено,поприкрива някои несъвършенства и изравнява тена,не цапа дрехите,много е приятен и лек![]()
Аз искам да попитам: Запушва ли порите ? И задължително ли е да се измива вечер ... в смисъл ако го сложа след баня ... или съм на някаква екскурзия и забравя да го измия ???