.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Smile Моля за компетентно мнение .. :]]

Здравейте! Така, проблемът ми е свързан с бяло течение, или каквото е там, защото и аз вече не съм сигурна. Зам, че има доста теми, прочела съм ги повечето, но просто моят проблем е малко по различен. На 17 години съм, имам бяло течение от около 2 години .. ходих 2 пъти на гинеколог.. при различни. Правиха ми изследвания - всичко е перфектно. Бяха ми изписали да пия Flagyl пих го около 1 седмица, докато го пиех всичко беше наред, след това пак се започна .. и постоянно ми повтарят, че това било нормално. Честно казано, не виждам кое му е нормалното и вече не знам какво да правя.. Дори по едно време си бях въобразила, че може да е от някоя храна и определени неща не ги ядях, за да видя дали ше спре. Не знам какво да правя вече. Ако някой е имал подобен проблем ще се радвам да сподели. :]]

Благодаря предварително.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Ами щом казват,че е нормално,значи се успокой.Сигурно това твоето е този секрет,който предпазва от инфекции и овлажнява.
    Специалистите са ти казали,че ти няма нищо,значи просто няма за какво да се тревожиш.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Принципно е много досадно и много трудно се маха,ако имаш! Много е упорито и трябва да се лекува дълго ,доколкото знам. Няма нищо нормално в това течение. Иди пак на лекар и го попитай,защото който и да попиташ,ще ти каже че няма нищо нормално в това!Просто трябва по-дълго лечение!Има гелове,мазила и тн.
    maDamn

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    По време на пубертата, да, може да се счете за нормално. Щом в изследванията не са били открити причинители, не се стряскай толкова. Наблюдавай течението и ако има някаква промяна, повтори изследванията.

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    Молиш за компетентно мнение, но всъщност не е нужно да си толкова компетентен, а да активираш малко мозъчната си дейност.Явно всички тези теми, които си намерила за колпитът само си прочела заглавията им.Това бяло течение е неизбежно.Не познавам жена, която да не е имала.Дължи се на анаеробни микроорганизми.Един от тях, който е и главен заподозрян за причиняването на колпит е Trichomonas vaginalis.Заради такива като теб вече знам листовката на Флажил наизуст.Не те карам да я учиш, а поне да я прочетеш.Ако беше го направила, нямаше да напишеш тази тема.Флажил, душко, е антибактериален медикамент с главно активно вещество - метронидазол, което се предписва главно и конкретно при инфекция причинена от Trichomonas vaginalis или кандида.След като вече разбра какво е Флажил и за какво се пие, нужно ли е да обяснявам, защо течението ти е спряло, когато си го пила.Не си набивай филми, а приеми, че си жена.
    Last night I let the party get the best of me.
    Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
    Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
    N-gga and we roll deep, so deep
    It’s going down in this bitch: concrete
    We gon party all night: no sleep
    Tell the owner them is all my guys
    So tonight everything is on me

The drinks is on me
    The bitches, the hotel, the weed is all free
    Get high, I mean so high
    We don’t see the whole suite
    Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Red_Hair, отвратителен си. Най-мразя изцепки с готови диагнози, които за капак са и плашещи. След като Метронидазол е препарат с антианаеробна активност, не може ли да се използва и срещу гарднерела или коли? И откога се изписва при гъби?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    Да права си за кандидата, съжалявам!Не съм давал диагноза, просто обясних защо течението е спряло по време на приема на лекарството.
    Last night I let the party get the best of me.
    Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
    Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
    N-gga and we roll deep, so deep
    It’s going down in this bitch: concrete
    We gon party all night: no sleep
    Tell the owner them is all my guys
    So tonight everything is on me

The drinks is on me
    The bitches, the hotel, the weed is all free
    Get high, I mean so high
    We don’t see the whole suite
    Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не кандидата, а трихомоните са трън в очите ми:
    Един от тях, който е и главен заподозрян за причиняването на колпит е Trichomonas vaginalis.Заради такива като теб вече знам листовката на Флажил наизуст.
    Плюс това не си питал дали тя води полов живот, за да намесваш трихомони.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Red_Hair Виж мнението
    Молиш за компетентно мнение, но всъщност не е нужно да си толкова компетентен, а да активираш малко мозъчната си дейност.Явно всички тези теми, които си намерила за колпитът само си прочела заглавията им.Това бяло течение е неизбежно.Не познавам жена, която да не е имала.Дължи се на анаеробни микроорганизми.Един от тях, който е и главен заподозрян за причиняването на колпит е Trichomonas vaginalis.Заради такива като теб вече знам листовката на Флажил наизуст.Не те карам да я учиш, а поне да я прочетеш.Ако беше го направила, нямаше да напишеш тази тема.Флажил, душко, е антибактериален медикамент с главно активно вещество - метронидазол, което се предписва главно и конкретно при инфекция причинена от Trichomonas vaginalis или кандида.След като вече разбра какво е Флажил и за какво се пие, нужно ли е да обяснявам, защо течението ти е спряло, когато си го пила.Не си набивай филми, а приеми, че си жена.

Първо, мозъчната ми дейност е доста активирана! Второ, прочетох листовката няколко пъти, винаги, абсолютно винаги, когато се налага да пия лекарства чета листовките от началото до края! Целта на темата ми не беше да кажа, че течението ми е спряло докато съм пила лекарството и да питам защо.. казах го за да стане ясно, че съм ходила при различни гинеколози, правили са ми изследвания, пила съм Флажил и ефект е имало само докато го пия... защото спрямо гинеколожката трябваше да помогне. Тя ми обясни, че се изписва за анаеробните микроорганизми, за които не могат да се покажат резултати чрез изследването ... тоест след като изследването ми е било перфектно, значи проблема трябвало да е в тези микроби и за това ми го изписа .. не съм гинеколог и съм запозната с тея неща до колкото е възможно човек да се научи от форуми и статии из нета. Да, знам, че течението е нормално при всяка жена... но при положение, че ми е почти постоянно, не виждам какво му е нормалното ... да, няма миризма или каквито и да е признаци за някаква инфекция, но е неприятно, точно за това написах темата, ако някой има бегла представа за причината да сподели.
    Последно редактирано от fuckdabullshit : 12-03-2011 на 17:33

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Принципно е много досадно и много трудно се маха,ако имаш! Много е упорито и трябва да се лекува дълго ,доколкото знам. Няма нищо нормално в това течение. Иди пак на лекар и го попитай,защото който и да попиташ,ще ти каже че няма нищо нормално в това!Просто трябва по-дълго лечение!Има гелове,мазила и тн.

Да, така е. Но след като изследванията на всичко, което ми правят се оказват отрицателни, просто няма как да ми назначат лечение ... вече не знам, дали съществува някакъв начин по който не са ме преглеждали ...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си