- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Моля за компетентно мнение .. :]]
Молиш за компетентно мнение, но всъщност не е нужно да си толкова компетентен, а да активираш малко мозъчната си дейност.Явно всички тези теми, които си намерила за колпитът само си прочела заглавията им.Това бяло течение е неизбежно.Не познавам жена, която да не е имала.Дължи се на анаеробни микроорганизми.Един от тях, който е и главен заподозрян за причиняването на колпит е Trichomonas vaginalis.Заради такива като теб вече знам листовката на Флажил наизуст.Не те карам да я учиш, а поне да я прочетеш.Ако беше го направила, нямаше да напишеш тази тема.Флажил, душко, е антибактериален медикамент с главно активно вещество - метронидазол, което се предписва главно и конкретно при инфекция причинена от Trichomonas vaginalis или кандида.След като вече разбра какво е Флажил и за какво се пие, нужно ли е да обяснявам, защо течението ти е спряло, когато си го пила.Не си набивай филми, а приеми, че си жена.![]()
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD