- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Защо не мога
да подкарам игри на тоя лаптоп.. Нещо трябва да му инсталирам ли?
Всъщност пробвах само с Angry Birds.Изтеглих 3 версии. В едната ми засече вирус, втората се инсталира, но не искаше да тръгне, а третата при инсталирането ми излезе грешка, свързана с пикселите(мисля) и не се получава.
Видео картата ми е INTEL GMA 4500MHD, а процесора Intel Celeron 925.
Ако някой има логично обяснение, много благодаря..
А да.. и може ли да ми тръгне все пак някоя версия на Need for speed?!
ВТФ.. Вчера намерих за Хрома ама много ми цикли и се ядосах.
И аз съм така.
Оправих си новото НФС,и си пуснаx играта
стига до някъде,тма момчето като излиза от колата и ЗАБИВА :/
Oh every time I close my eyes, I see my name in shining lights..
Явно никой не може да помогне..тцтцтц, карай. : )
Понеже е лаптоп и такива тежки и игри като Need For Speed не могат да се играят .. Каза ми го някакъв такъв дето оправя лаптопите и те са мн тежки игри за лаптоп , тряя да е някакъв по скъп имам предвид от 5000 , че и нагоре , а за Angry Birbs тя я има в браузъраНадявам се да съм помогнала
![]()
Абе ти добре ли си? Кви са тия глупости,че лаптопа ти тря струва 5 бона,че да ти тръгват игри.
Бившия ми приятел имаше ГТА,НФС и Фифа и всичо му работеше идеално гладко , а лаптопа му струваше 900лв.
хахахаха това с лаптопа за 5 бона го разправяй в babyproblem.net
Аз на моя дето е на 2 години и половина съм пускал 5 пъти една игра и то стабилна, при положение, че не ми работеше 4те ГБ рам, трябва ти само едно свястно видео
n00bs
1. Процесорът ти е стар, бавен и е долна марка.
2. Видеокартата ти е вградена.
Решението е нов компютър.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
жени компютри , жени игри ? Жени играят НФС ?
С тази видеокарта - GMA HD 4500, игри трудно ще подкарваш.
Инсталирани ли са ти последните драйвери за видеото? Направи една проверка тук, и където има нови версии, ги дърпай и инсталирай: http://svc.systemrequirementslab.com...ple/intro.aspx
Мерси много,сега ще видя.
Аз имам компютър, имам и лаптоп.
Въпроса е , че от както си взех лаптопа,не съм бутвала компютъра.Обаче имам чувството,че когато са ми слагали оп. система са пропуснали нещо.
Четеца ми за карти също ми прави проблем.Все едно нищо не вкарвам.Появява се иконка,че е засечена и до там.Нито мога да отворя,нито нищо.
Аз като ти казвах да го дадеш на мен, а не на Телнет за преинсталация, ти се направи на луда...
100% са пропуснали, не знаеш кви некадърници работят по тези фирми...
Не съм го давала в Телнет..Да не съм луда.. В офиса на нашите им се беше развалил компютър, който се ползва само за видеонаблюдение и баща мми им го занесъл и му казали,че има вирус . Ок,как може да имаш вирус на компютър,който е само за видеонаблюдение, нито влизаш по сайтове,нито теглиш нещо.. нито скайпове и т.н. На всичкото отгоре като им занесеш нещо ти го оправят по 1-2 седмици. Под КАТ улицата има офиси и компютърни магазини,там си го дадох.
Същата простотия са и другите магазини да ти кажа... Всички правят едно голямо архивно копие на вече инсталиран windows, разархивират го в компютъра, който е за преинсталация и слагат квото намерят за драйвери. Затова почва да бави и да бъгва след време.
Впрочем наистина може да има някакъв вирус, от флашка например, или от какво ли не, дори и да няма интернет.
Едва ли.Не са позлвани флашки , нито нищо. Компютъра лично аз съм го проверявала за вируси,след това инсталнах програмата за видеонаблюдение, която е оригинална и така.. Повече за нищо не е ползван.Единствено включи/изключи. Една приятелка същата работа,ходи да и го преинталват всеки път някъде по Краков, щайгата и е супер слаба и не знам даже как ХР и носи.. Ама стои по 1 месец в сервиза.Мен човека дето ми сложи уиндоуса ми каза,че може да имам бъгове,защото не е оригинален и ми каза,че може на моменти да ми излиза черен екран..Ама да чукам на дърво , никви проблеми за ся,освен тва с игрите.
А иначе не ми беше инсталиран драйвъра за камерата,аз само го свалих от сайта на Асер,зависимост от модела и си го инсталнах.
Пропускаш факта, че може да си инсталирала вече заразени програми и оттам всичко да е станало... Къде по Краков, че не се сещам? Щом този, който ти го е инсталирал, ти е казал, че може да има бъгове.... Ясно колко разбираНови видео драйвери намериха ли се от линка, който ти дадох?
Не..нищо не ми излиза.
Ся ще видя и в сайта на Асер. Нямам си и на представа къде, компа и е трагедия..Диск Д и е 2 ГБ. Ц също е малко.Постоянно и дава син екран и забива.Като се чуваме по скайп на 10-тата минута и излиза прозорец за рестарт. И постоянно го носи на преинсталации.
Инсталирай всичко оттам, може и да се оправи....
А за приятелката ти бих ѝ препоръчал да сложи някакъв лек линукс, ще хвръкне... Няма нищо общо с оня "линукс", който ти си имала между другото. ;д
VGA driver ATI трябва да дръпна,нали![]()
Не, трябва ти integrated или нещо подобно, нямаш външна видеокарта.