.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

корем...помощ

Такаам предполагам има много такива теми и се извинявам ,че се повтарям,но...
    На 16г. съм и има проблем ЕДИНСТВЕНО и САМО в областта на корема,което страшно ме тормози не мога да нося тесни блузки или рокли,да не говорим да се съблека по бански.Всъщност корема ми не е някакъв огромен,но го има....Пробвала съм с аеробика,коремни преси и с още какви ли не упражнения..но нищо.Може би единствено от пресите има някакъв минимален ефект...Ограничавам храненето,но майка ми строго ми е забранила да спазвам диети..Ако някой може да ми препоръча някакви упражнения или и аз не знам да пише..Благодаря предварително
    Обичам го и НЕ ме е срам да го призная!

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    И аз имам мазнинки в корема и реших да се заема със спортуване като цяло. Не с цел да имам плосък корем и да спра,просто искам това да ми е начин на живот.
    Ако имаш мазнини в коремната област,коремни преси няма да ти помогнат,защото те само стягат корема,но не премахват излишното от него. Прави кардио-аз правя Tae Bo Aerobic Cardio на Били Бланкс. Скоро ще стане около месец и да ти кажа имам надежди,че ще има резултати точно в корема. Иначе за ограничаването в храненето,според мен и това е избор-вместо да гладуваш или да се тъпчеш,по-добре подбирай с какво се храниш.
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Мххм храни се редовно и здравословно. Заеми се, също с някакъв спорт, който ще ти е за постоянно.

Banned Мега фен
    ^ + за горните коментари... иначе има доста клипчета в замунда с упражнения,които можеш да правиш и у вас

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Кардио / аеробни / анаеробни тренировки, РЕДОВНО и ПРОДЪЛЖИТЕЛНО за период от ПОНЕ един месец за да има поне начален видим ефект !

Повече от фен Аватара на kotenciiity
    Брат ми прави едни много готини упражнения на Les Mills от няколко месеца и супер доволен. Напиши в youtube и ще ти излязат. С тях тренираш цялото тяло и почти непрекъснато се движиш! Просто ако искаш пробвай! Ааа и не се храни след 18 часа и пий течности! дано до ти помогне

въртенето на обръч и скачането на въже,дали ще имат някакъв ефект?

ще опитам с тези кардио упражнения/дано помогнат/Благодаря ви много )
    Обичам го и НЕ ме е срам да го призная!

https://nestle-fitness.com/bg/flatbellyprogram/ темата е стара, но който иска плосък корем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си