.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Grand Theft Auto 4

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq

Grand Theft Auto 4

Имам проблем с GTA 4 ... Значи играя половин час, кристално, след което почва да сече много здраво... значи компа ми няма проблеми с Battlefield 3 r подобни тежки игри... колкото и да си ги играя.. защо с GTA 4 ми става така... това което най-много ме интересува е, ще ми се реши проблема ако си я купя оригинална, нали така?!

Виж, може да прегрява видеото? В стаята какви са температурите?
    Цитирай Първоначално написано от SoAfraid
    1 sha vi kaja Everybody is the difference. Chudete se ai.

И мен ми звучи като видео карта.. провери какви температури вдига
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Сложил ли си пач 1.0.7.0 ?
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Град
    Sofiq
    Ама вие четете ли?! Казвам ви, че играя много по-тежки игри от GTA 4 и нямам такива проблеми! И 3 часа да играя пак си вървят гладко, но GTA 4 - Не та не! Половин час и полудява! А без пача 1070 не мога и 1 секунда да я играя Температурите са нормални, така де, не са защото захранването ми загрява много но дъно, процесор и карта са в нормите имам само 1 ПРОБЛЕМ дето ме притеснява!!
    Видео картата ми изисква, захранването на 12 волтовата линия да е 24 ампера, моето е много кучешко и е 22 ампера... възможно ли е това да ми прави проблем?!

Ами може да не й стига тока, като всичко друго ти е хубаво вземи си едно читаво захранване.

Град
    Кърджали
    Захранването е една от най-важните части в един компютър според мен, така че за него пари не трябва да се пестят!!!

Е то всички части са важни като цяло, но наистина не бива да пестиш от захранване с мисълта " а то някво захранване к'во толкова" .... Аз до колкото съм запознат е хубаво захранването ти да е на 50-60% натоварване докато играеш в случея. А твоето щом загрява явно е доста натоварено.

Град
    Sofiq
    Ами да, ще го сменя, но дано това реши проблема, да не хвърлям пари на вятъра.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си