Първоначално написано от
umri
Действай според тва, което си написал в подписа си. Само за красота ли си го сложил?
По ред причини не е особено добра идеята да имаш нещо с някоя от твоя клас, но щом я харесваш толкова, направи нещо. Първата стъпка е, не като някъв мухльо да й се обясняваш, и в същото време да си мислиш, че си супер смел. От една страна е смело да го кажеш, но от друга смешно, унизително и неправилно. Дори да го кажеш, се казва в друг момент.
Първо я уговаряш лично или през интернета да излезете преди или след училище САМО ДВАМАТА на кафе, в парка, на билярд, джаги, боулинг или все тая. Просто да излезете и да сте само двамата. Говорете си, поне като сте от един клас и ще има за какво да говорите. Гледай да я докосваш колкото може повече и това да не изглежда неестествено, за да може да свикне с теб. (Оф.. колко пъти съм го повтарял тва.. ако беше старият форум щях ти кажа ми провериш мненията, но сега е бъгната функцията.. все тая) Като вървите някъде и искаш да й покажеш нещо, я хващаш за рамото и с другата ръка или с поглед показваш каквото искаш да види. Като сте седнали й разглеждаш аксесоарите, като пръстени, накети. Сега е зима, а женските ръце са вечно студени, така че като сте седнали някъде й кажи "Дай си ръцете за малко" .. обикновено ще си ги подаде, но ако те изгледа въпросително й кажи " спокойно бе, няма да ти ги изям, макар че не е лоша идея." + усмивка и леко захилване. Като ти даде ръцете (ше ги даде, няма де да иде,) й ги хващаш, казваш й, че са й студени и й ги топлиш с твоите. Има една игра "палчета" и викат. Хващате си десните ръце и трябва да и затиснеш палеца с твоя, не може да не я знаеш. Добро попадение е, щото ем имате физически контакт, ем е непринудено и изглежда супер невинно и безподтекстово. С моята приятелка, когато излизахме първите срещи, играхме тая игра и се бяхме обзаложили, че ако аз я бия ще ми направи мусака на моята печка вкъщи. Бих я, но тогава така и не дойде. Най-важното е смях да става и ТИ да се забавляваш. Забавляваш ли се ти, енергията и атмосферата стават такива, че и събеседникът ти се забавлява + физическият контакт, и ето ти го привличането. Дойде ли привличането, оттам общо взето е ясно какво следва. Не казвам, че ще ти е лесно. На някои им идва природно, на други им е безбожно трудно, но за всичко трябва практика. Всички в един етап от живота си сме се учили. Едни го развиват, други по-бавно, трети (по-голямата част) въобще. Всичко зависи само и единствено от теб.