.
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Threaded View

Ще ви улесня повече. 2 месеца я въртим любовната игра като минахме през всякви лайна (аз и тя). Споделих преди 1 месец с момчетата от моя клас и ми казаха, че тя вече им е казала (че я занимавам). Правих 1-2 опита да излезем, но тя реално имаше работа през тези месеци. Цялата работа е, че преди 1 седмица пак почнахме да пишем в фейса и се скарахме. В даскало гледах да се правя на по интересен като ме гонят и т.н и тя ми каза да бъда себе си и че така нищо няма да се промени като и казах права си но има и нещо друго, че изпитвам чувства към теб както към никой друг - и тя ами и ти не си лошо момче....
    После след 2 дена отиде в коридора и го изсипа на целия клас и те се гавреха ама кво ми пука после момчетата казаха ако наистина я харесваш кажи и ние няма да се месим като ви излагаме..
    От тогава го караме на безмълвие в даскало и усмивки като пак прави някой намек. Вчера един от най-добрите и приятели ме пита дали искам да я пита как вървят нещата между нас и аз еми питай по така дискретно.
    Тя му отговорила, че ще вземел да ми каже по хубаво било да сме се оправили двамата насаме.
    ТЪПА РАБОТА! 11 клас сме.
    Последно редактирано от GOODNESS : 12-03-2011 на 06:43
    Силата е в това не да си непоклатим и да не се страхуваш, а да правиш нещата въпреки всичко, да преминаваш през различни етапи и отново да продължаваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си