.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Град
    и от КАТ не го знаят

Извадено рамо

Наместиха ми го почти веднага, и ме бинтоваха.Остават ми още по-малко от 10 дена докато дойде време за сваляне и си го чувствам, че се оправя.Въпросът е след това какво се прави?Трябват ли някакви раздвижвания и нагрявки задължително?Отделно ми е гипсирана и ръката заради счупено котре, ще са нужни ли и там някакви такива раздвижвания?
    Ясно е, че няма да отида в Рая, поне да си заслужа Ада.
    Street drifting is not a crime!
    Sideway is the right driving way!

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Ти първо почти няма да можеш да го движиш... трябва малко по-малко да го раздвижваш... ще отнеме време за да си движиш ръката като преди. Чупил съм си 4 пъти ръката и знам че е мъка. Мускулите са заленели и им трябва време да свикнат.

Ааа, мда и на мен ми се е случвало.Тая ръка ще е слаба доста време, поне месец и нещо.Аз не се вслушах в съветите да не я напрягам поне 6 месеца и я извадих пак на третия.
    Мен поне не ме боля много, само че неприятното беше че не можех да я вдигам и трябваше да се обличам с чужда помощ винаги.

Град
    и от КАТ не го знаят
    Мен ме притеснява лакътя дали ще мога да го движа след сваляне на бинта.Иначе при движение китката си ме боли доста, по странен начин, като предполагам, че това е защото не съм я движил много време.
    Ясно е, че няма да отида в Рая, поне да си заслужа Ада.
    Street drifting is not a crime!
    Sideway is the right driving way!

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Не си натоварвай тази ръка много,за да се възстановиш по-бързо,да не те боли и да не се случи пак.Сигурно ще можеш да го движиш малко(нз от опит),но ще стане постепенно.
    Успех и бързо възстановяване!

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си