- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Х О Б И ...
Кажете какво правите в свободното си време..лято или зима...
Мм зимата с книжка в ръка и морското ми прасенце в скута до камината е райско. Ако имам и за компания една голяма чаша топъл шоколад картинката е съвършена. Когато падне снега с приятели си имаме традиция да ходим в близката борова горичка и да се разхождаме, да тичаме из снега, да се целим със снежни топки и да се пързаляме (е не е като да сме на по 19 години). Някой път обичам да си ровя из старите неща и да се радвам на миналите години. Лятото обичам да събирам слънце по пътищата
Да си ходя на село и да дишам чист въздух. И там да се разхождам из боровата
![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Колекционирам цветя, чета много, гледам животинки и тн.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз обожавам да рисувам. Винаги когато имам свободно време /и муза разбира се/ хващам молива и се оставям на въображението си да ме води.
Ето няколко мои рисунки:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...34225050_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...874_3543_n.jpg
https://fbcdn-photos-a.akamaihd.net/..._5225948_a.jpg
https://fbcdn-photos-a.akamaihd.net/..._1814515_a.jpg
Професионално не съм се занимавала с рисуване /то си личи като видиш рисунките/ и не мисля да го правя.
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Ами аз най-често експериментирам в кухнятаили рисувам.
Слушам музика, чета книжки, разглеждам си албумите- какво сладко бебе съм била![]()
. Ей такива.
I'm beautiful in my way....
Ами ходя си на балет, слушам музика, снимам, седя си вкъщи и чета ииии кучетата...няма пролет, лято, есен, зима, те са моя живот! Ииии честно казано уча, че ми е много напрегнато в училище, но зора почти свърши и съвсем скоро съм си в България!!!!
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Слушам музика, свиря на китара, гледам телевизия, понякога рисувам и т.н.
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Свиря на китара!!![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
ами гледам телевизия, слушам музика, уча или седя пред камината и си разглеждам списания
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Ами обичам да чета книги! Това е най - голямото ми хоби така да се каже. Иначе и слушане на музика, гледане на филми...![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
През зимата: чета книги , рисувам , слушам музика и излизам с приятели. През зимата конкретно нямам някакво по - сериозно занимание или някакви тренировки.
През лятото: ходя на тренировки по танци , отново рисувам и чета книги.
Понякога комбинирам танците с някакви други тренировки , зависи какво ще ми хрумне в даден момент.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
През зимата и лятото чета книги, списания; рисувам; гледам филми на лаптопа; слушам музика.
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Практикуване на всякакъв вид спортове, слушане на музика от всякакъв жанр и гледане на филми![]()
Гледам в тавана. Винаги е вълнуващо - можеш да си представяш, че се случват какви ли не неща.
yep.... reality bites -.-
гл телевизия,чета интересни неща в интернет,но това не ми е хоби.. т.е. не мога да кажа,че това ми е хобито.. хобито ми е да рисувам.. много обичам да рисувам,но не винаги ми се рисува.. както каза някой преди мен - когато ми дойде музата и ест. когато съм в приятно настроение![]()
Обичам да чета предимно фантастика,защото обичам да развивам въображението си...не мога и ден да издържа без да се видя с приятелите си.Те са половината ми живот,много ги обичам!А иначе през лятото същото..,любимото ми е да се пльосна под някое голямо дърво да си лежа,да слушам музика,да си чета книга,списание и да стоя там до края на деня...[=
РИСУВАМ .. зиме лете - рисувам!!! Естествено не правя само това :Д Обичам да чета, танцувам и да си пея под душаПрез лятото ходя на плуване, баскетбол и т.н
)
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
Ммм .. рисувам, снимам разни неща (правя се на фотограф) иии танцувам хип-хоп !
![]()
снимам и играя тенис предмино (:
I was born to be somebody!
Напоследък аз много взех да чета. Обожавам фантастиката и винаги когато мога хващам по една книга и се потапям в нея.![]()
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
От време на време рисувам,но чак да ми е хоби не бих казала :Д