- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Х О Б И ...
През свободното си време рисувам,пея,танцувам,обича да чета и да пиша текстове на песни или стихотворения,прози ,такива неща . Музиката и изкуствата по принцип са неизменна част от моя живот. ^^ ...
Чета книги от различни жанрове , ходя на фитнес , ходя на Кръжок по биология - сексуално и репродуктивно здраве , понякога рисувам , разходки и така![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Сглобявам модели на самолети ,коли ,танкове и подводници
Преди беше брейк и графити.. уж се учих скейт да карам, но нещо не ми се получи / пък дано това лято се науча / ... а напоследък нищо не правя просто мързелувам... даже и за музика нямам много настроение да слушам / което е много странно / .. сега освен да мързелувам се занимавам с мачоците и това е...
Често рисувам, занимавам се с котето, слушам музика, обичам да пея нищо че не мога ;д, разхождам се, гледам филми..
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Пея, репетиции, маникюри, чета много от известно време. Като е топло - бягане, разходки.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Всичко свързано с колите ,драг,дрифт,Ф1,рали,писта,оф роуд,АТВ,картинг.
Футбол гледам от време на време .
Също така гледам и ММА![]()
С Любов към Автомобилния Спорт !!!
toretto03 написа:
Че аз само заради Cucko0 съм се регистрирал в този форум
http://trabi601ss.snimka.bg/automobi...57416.26478194 - Новият ми проект
Различно, седя пред компютъра,гледам филми, излизам, понякога рисувам..![]()
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Обичам самостоятелно да ремонтирам автомобила си, карам колело, интересувам се от всякакви електронни и компютърни джаджи.
Рисуване.Обожавам да рисувам!
Гледам филми,слушам музика,чета книги,пазаруване,ровя се в интернет,през лятото на вън..
Засега хобито ми е да спестявам.Попринцип обожавам да рисувам, особено като си купя темперни и започна да мацам на един лист и си тананикам някоя си песничка
![]()
Лов, риболов с харпун особенно .. Плуване, стрелба, фитнес, футбол, коли. .. Хобита колкото щеш . . Стига пари и време да имам съм постоянно в занимавка
Жените също в известна степен в графа хобита ги слагаме![]()
Играя тенис целогодишно. През лятната ваканция обичам да чета, да се разхождам, да излизам с приятели, да ходя на баните през уикендите, да ходя на планина, на море. Зимата правя всичко, което и през лятото, само добавям пързаляне с кънки.![]()
Като цяло неща които ме успокояват-чета книги,филми,музика (баналните неща),готвя(наистина е доста разтоварващо)