.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 125

Вашето бъдеще -- професия???

Някога мислили ли сте към какво ще се насочите..аз не мога да реша пък и на мен ми е рано на 14 съм..вие на колко сте и какво искате да станете...тук или в чужбина..??

Аз съм на 18 години и съм абсолютно сигурна в това какво искам да уча. Догодина ще държа втора матура биология и ще кандидатствам ветеринарна медицина. На теб ти е рано, но все пак е хубаво да се ориентираш към някоя сфера за да знаеш на кой предмет да наблегнеш.
    Истинския приятел ти забива нож отпред, не в гърба

Голям фен Аватара на reperw
    магнат с публичен дом в Русия (сериозен съм)

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз след 3 месеца ставам на 18 :Д И още не знам какво точно,но втората матура ще ми е английски
    Шофирай разумно - стигни жив!

На 17 съм (почти) и мисля фармация в България.

Голям фен
    Ами, аз искам да следвам ветеринарна медицина, даже вече ходих на практика, но има много време до като дойде време да уча, а и тук в германия е много трудно да те приемат, ще видим, като му дойде времето ще му мисля иначе със сигурност освен професията ми ще се занимавам с професионален хендлинг ( представяне на кучета по изложби)!

Поздрави, Ели
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    Аз съм на 14 и все още не знам за каква професия искам да уча, но сигурно ще е ветеринарна медицина, медицина или екология.... Не знам.. Ще е нещо свързано с Биология и Химия, защото тези предмети ми вървят
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Мисля за много неща, но кое ще стане не знам. Мисля за танцьорка(аз и сега танцувам), криминалист, преводач или нещо с икономика- например банкер(уча в икономическа гимназия!). Но имам още 2 години да реша, които не са много всъщност.
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Фен Аватара на lovehorror
    Град
    Sofia
    На 14 съм още,но мисля ветеринарна медицина стига заплатата да е добра, вярно,че има още много време но от край време искам нещо с география или биология.
    Любовта е прекрасно чувство...

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Аз съм на почти 18 години. От малка мечтая да стана хирург и да спасявам човешки животи. До ден днешен това си ми остава най-голямата мечта. В Биологична паралелка съм в момента и ще държа втора матура по Биология. Много искам да ме вземат в Медицинския в Пловдив ии да си изкарам тук 6-те години обща медицина и вече да специализирам извън България, защото тук много трудно се става хирург и трябва да имаш дооооооооооооста парички. Освен това до колкото знам когато специализираш тук (конкретно за хирургия) не ти се заплаща, а в чужбина хем се учиш, хем ти плащат по време на специализацията.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Мега фен Аватара на Concussion
    Свинарка.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Свинарка.
    Ти се ебаваш,ама от само от добитък на месец можеш да изкарваш по 4000-6000 лева чисто..

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Ти се ебаваш,ама от само от добитък на месец можеш да изкарваш по 4000-6000 лева чисто..
    4000-6000 минимум!!
    Обаче за тая работа трябват нечовешки нерви и физически сили.
    Малко са хората, които могат сами да се справят с една ферма да речем.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Журналистка. Преди исках фотография, но ще си остане само хоби. Просто съм твърдо решена, че ще уча журналистика, много ме влече и много ми се отдава.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на HolyShit
    Е понеже имам познат на мои роднини Ама той има 5 работника да му оправят нещата,той седи само там като шеф да ги наглежда (да не крадът и прочие) и си обира паричките

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз имам близки роднини занимаващи се с това и мога да кажа точно как стоят нещата.
    Те обаче разчитат повече на себе си, отколкото на работниците. И знам как по празниците все единия отсъства и седи във фермата, как спят там понякога, как се ядосват, как по всяко време може да стане нещо с някое животно и те дори да са на другия край на България, палят колите и се прибират. Това е лошото, че животните не са хора и не можеш да им направиш график. Трябва да си там винаги, когато те имат нужда. Това изяжде супер много време, нерви и сили.
    Но пък парите, които се изкарват от цялата тая работа са повече от задоволителни. Момчетата си оправят и тяхното бъдеще и на техните деца.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Кой са ебава, ва ЕЕЙ, яж си там овесените каши и не ма занимАай...

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Все още не съм се ориентирала какво искам да уча и къде. Мислила съм си много пъти за това, но никога не съм стигала до окончателно решение.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Нещо в IT сферата
    Software Engineer/Developer

Голям фен Аватара на reperw
    Цитирай Първоначално написано от JustJK Виж мнението
    Нещо в IT сферата
    Software Engineer/Developer
    same 10bukvi

Град
    Плевен
    Прокурор извън България xD

Повече от фен Аватара на didenceeto
    На 18 години съм и твърдо съм решила да стана докторка. Пролетта ще кандидатствам в ПУ, Дай Боже да ме приемат и да реализирам мечтата си.
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Прочетох доста коментари, повечето от които определено още не ориентирани. Един пример - да сте чували някой полицай да подкрепя идеята да станеш полицай, някоя фармацевтка ? В България или си от хората които крадат и мамят като невидяли (или от тяхното обкръжение) или забравете за стабилен доход, нормален живот и доста от нещата които той предлага. Поработете колкото да имате някакви спестявания и извън България. Оставете тая страна която няма да се оправи в следащите 100 години и поне изживейте живота си като нормални хора - иначе е доста кратък.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    След месец правя 16.
    Иска ми се да е нещо с медицината , но точно какво , все още не мога да реша.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Hilary_
    Решила съм го отдавна, но още се колебая между няколко опции (близки по между си).
    Всичките са свързани с парфюмерийно - козметичната индустрия .. хохо ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си