.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Супер фен Аватара на NambyPamby
    Ами, бащичко е предвиден в wish листата :д, даже ей сега, докато ви четях, ми дадохте идея какво да му взема, че последните години взех да се изчерпвам. Пари не мога да събирам, 'щото все им намирам приложение, ама в последните седмици ми дойдоха приходи оттук-оттам, а нямам време да пощъкам из магазините, следователно са непокътнати и са ми предостатъчно, че да направя хубав подарък.
    Малкият също е предвиден в плановете, на него ще видя какво ще му измисля. Обмислях няква кошничка с лакомства и може би някое "Лего", знам ли. На място ще мъдрувам, и без тва всичко правя в последния момент.
    Евентуално ще взема нещо и на джувчица, някои яки обеци или гривна, по някви такива неща си пада. Даже сама измислих стихче, което ще получи за Нова година, хахаха.

На други няма да купувам. Не са заслужили. ;p

Супер фен
    Ами измислих аз сама да направя някой сладкиш, ама скришом от нашите, а и за класа това ще правя : )
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    Момичета, я споделете какво се подарявали на момчета?
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Приятелка има рожден ден на 18ти, и по принцип и подарявам коледен и рожденденски подарък наведнъж. Сигурно и тази година ще е така. Аз изтеглих момче, когато теглихме в класа, но не се сещам купих ли му подарък или не (боже, колко гадно прозвуча ;дд). Освен на тази приятелка, ще подарявам и на сестра си, на тате и на мама, както и на още една приятелка. Разполагам с около 13 лева, които са суууупер малко. ;дд Нашите казаха, че ще отпуснат малко пари за рождения ден. Абе ще видим. Всичко зависи от парите... ;dd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си