- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Относно парите.
Tsukuda_Hiroshi имам пресен пример за твоя пост. Съквартиранта ми вече направи 2 години с една столична девойка и доста обиколиха БГ. Момата учи туризам в СУ и се сещаш зарибявка голяма. Наистина го има този вариант който описваш и аз го видях с изнемогването от екскурзий и глезотий но тогава на помощ идват родителите (ако ги има). Ако родителите от двете страни са все още заедно и се уважават винаги могат да помогнат та дори то и с храна но ако са разделени е тогава вече сложничко защото в повечето случай майките бъхтят И НОЩНИ смени за да може да помогне на чедото.
Добро образование се получава при добър стандарт на живот и в повечето случай редовно посещение на университета. Време има за всичко - за учене и жени дори и за тренировки ако си спортист.
Варианта "Кокетка с 2 деца" го има и е достатъчно разпространен в БГ. Но това може да се случи след 30+ годишни индивиди с частен бизнес които са заети достатъчно много за да обръщат внимание на половинките си. Просто дават кеш усигоряват жилище, продължават рода и си гледат бизнеса. Това е ! Там се изисква от жените акъл а не само "обий ме обичам те" щот може да последва фразата "умри ше те зема"
3oPuTy браво кака ми :P! Харесва ми !
Сещам се преди 4 години като изкарах книжка и бях на 18се в даскало тия с колите бяхме некви на почитЧудно що ли ? Може би щот бръмчахме насам натам с девойките и баса дънеше
ма то бензина с любов се купуваше тогава. Литъра беше още 2.10 целувки
![]()
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...