- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Относно парите.
Съгласна съм.
И все пак... честно казано, няма да ми е приятно на мен да ми се иска да отидем някъде (нямам предвид да се дават луди пари на бар, примерно) ... да речем, на картинг и той да ми заяви, че нямал пари. За веднъж-два-три пъти ще го разбера, ама всеки път да се ходи на разходка в парка или на кафе е кофти. По същия начин няма да се чувствам комфортно, ако той иска да ходим някъде постоянно, а аз не мога да си го позволя.
хах стига да не го издържам финансово (както вече се е случвало ;х) значи всичко е ок ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
На този етап на този етап ... ама на другия етап ако няма при ще се откажат ... а и никое момиче нема си признае че я интересуват парите !!!
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Нормално. На този етап парите на приятеля ми идват от техните. Малко е смешно да взема да му мрънкам за какви са финансите на родителите му.Естествено обаче, аз искам да съм с човек с амбиции. И не просто голи мечтания, а да има и устрем да ги осъществи. Не е само до парите, а и до това, че е много по-хубаво да си с човек със стремежи. Никоя не иска да бъде с момче, на което мечтите са да пие бира на дивана и да няма никакво развитие.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Чист пример.Приятелят ми е на 21,от 1 година и горница сме заедно.В началото на връзката ни (дори преди да тръгнем) родителите му бяха на Гърция,а той остава тук с брат си,който все още учи.Очаква се,че той трябва да го издържа,да го храни и т.н,но просто тогава нямаше възможност да работи и буквално съм му носила пълни чанти с храна през ден-два.И много мразя този негов навик,когато се скараме и с една дума ми каже,че съм материалистка.Като чуя това,само му припомням какво е било в началото и как ако съм била материалистка въобще нямаше да съм загрижена за него и нямаше да му помагам толкова,след което той си млъква ;д Наистина парите са важно нещо и живота е тежък,но не мисля,че една любов трябва да се крепи на финансовото положение на единия от двамата и едва ли не това да е смисъла на една връзка![]()
Какъв си глупак. Наистина ли смяташ,че някоя би си признала ..
Can It All Be So Simple ?
В никакъв случай няма да ми повлияе.
Никога не съм обръщала внимание на материалното, скоро не мисля и да го правя.
Факторът да сме заедно не са парите, а това, което чувстваме вътре в нас.
И аз съм съгласна. Като цяло хората на моите години рядко си изкарват парите сами, че да ги съдя. Ако толкова са възможностите на родителите му, ок, това че няма пари не значи, че веднага е "отписан". То и аз нямам кой знае какви възможности, но момчетата около мен дори и да са разполагали с повече средства, не са ме карали да се чувствам тъпо от тоя факт. А и аз не съм от тия дето обичат да им плащат сметките и тн, аз не съм с някого за да ме "води еди си къде" и да ме черпи кафе всеки път. Ако съм с даден човек, то е защото той ми харесва и ми е приятно да си прекарвам времето с него.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5