.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 126

Hybrid View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Влияят, ако няма амбиции да работи и съответно печели, защото един ден няма да е хубава и другата крайност- жената да не се прибира по цял ден, да работи на няколко места, а той да си седи вкъщи и дори домакинска работа да не подхваща или да работи за жалки пари, да върти домакинството и да се чувства непълноценен.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Влияят, ако няма амбиции да работи и съответно печели, защото един ден няма да е хубава и другата крайност- жената да не се прибира по цял ден, да работи на няколко места, а той да си седи вкъщи и дори домакинска работа да не подхваща или да работи за жалки пари, да върти домакинството и да се чувства непълноценен.
    Точно. Парите не са всичко, но пък в една връзка, в която жената е тази, която ги изкарва неминуемо мъжа започва да се чувства непълноценен, започват се едни комплекси, едни истории, жената от друга страна започва да си мисли "Аз пък тоя защо трябва да го издържам, нали е мъж, трябва да се може да се грижи за себе си."

Цял живот съм имала пред себе си такъв пример - жената е "мъжа" в семейството. Определено не искам такава връзка. Искам човек, с който да можем да сме поне равноправни във всяко отношение и да, включително когато стане въпрос за финанси.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Парите нямат голямо значение, по-голямо има отношението на човека към тях. Личните доходи са лични, затова всеки си ги разпределя и преценява. Никога не ми е било проблем да черпя някого пиене, защото искам да го видя, а той е на -. Ако обаче е всеки път така се дразня. Черпя, давам пари на заем, купувам неща, ужасно или не, очаквам, ако ми се наложи да могат да направят същото за мен.
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си