Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins Виж мнението
Момчето може да се чуства гадно само ако ти поставяш така нещата...Принципно преди бях решил да се занимавам с една,която отдава прекалено голямо значение на парите (баща и работи в чужбина и хвърля адски много пари по нея) -парфюми,маркови дрешки,обувки въобще... И тя претендира за възможностите и (на техните по-конкретно)' ,което едновремено ме накара да разбера,че няма как това ,че аз не хвърлям 700-1000 лева на месец за глупости (като например парфюми запо 200 лева и дънки за 250 примерно само заради няква табелка) да не попречи на връзка с нея също така и ме отврати това желание за самоизтъкване...
То просто има богати и богати. Някои ги хваща желанието да се изтъкват и водят някакъв невъобразим начин на живот (както това, което описа), а други си живеят съвсем нормално, обличат се нормално и не навират финансовите си възможности в лицата на хората. И мен в първия ми приятел ме дразнеше това, че вечно ходеше с маркови дрехи, имаше хиляда претенции за всичко (от типа на: аа не, не тази марка салам/майонеза/кетчуп/хляб/място в кафене/самото кафене/място в киното/... абе каквото се сетите) и въобще се държеше като пълен глезльо. Не, че не ме е черпил или е трябвало да постигам еди какъв си стандарт (както например се налага при момчетата с по-богата приятелка), но самото държание и отношение ме нервираше жестоко и ми беше неразбираемо. У тях буквално не можеше да мацнеш по покривката на масата с нещо, защото е скъпа. Големият въпрос е дали може един човек да ползва парите си за смислени неща или предпочита да се лигави с тях. Самите пари нямат значение. Или ги имаш, или не. Ако ги нямаш - хубаво е да имаш амбициите и стремежите един ден да си поне средна класа. Ако ги имаш е важно да научиш какво да правиш с тях. Иначе си също толкова дразнещ, колкото някой без желание за развитие и без пари.
Що се отнася до последното (което сега видях), едно момиче, ако е грозно и с дрехи за 3000лв. пак ще си е грозна. Може да поскрие някой дефект за по улицата, но в кревата няма подплънки в сутиена, стегнати дънки и 2 кила грим. А една красавица и да не е с маркови дрехи, а с най-обикновени, все ще ти се лепне окото за нея.