- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Относно парите.
Не знаеше много език, въпреки че не беше тук отскоро. Като цяло аз като съм си търсила работа съм му помагала и на него и съм пускала и неговото CV. Не успявахме да намерим де, мен с език не ме търсиха, а той знаеше толкова малко..представи си. Накрая успя да си намери работа на едно лозе, там покрай баща му.
musicinmyveins, предпочитам мъж със г/д същите възможности като моите. А ако са повече да не ми парадира с тва, да не се надува. Много пъти ми се е случвало да съм в компанията на хора, които наистина са паралии и се чувствам супер глупаво и... не знам, неудобно е, все едно аз съм никоя, а и те имат МАЛКО по-надменно държание. Много, много зависи от самия човек. Ако няма пари да не ми наглее, ако има пари да не ми се надува...
Първоначално написано от antifashionshit
никога не съм се интересувала от финансовите възможности на момчето с което съм...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
djipsito , съгласен съм.Преди време говрих с една приятелка точно относно това .Тя и още 2-3 момичета от наща компания са с доста възможности . Та аз я питах нещо от сорта "е хубаво де ами ако нямаше толква пари щеше ли пак да дружиш с тея хора?" и тя ми отговори,че може би точно защото имат г/д еднакви възможности сме в една компания . Та това ме наведе на мисълта,че сме някак разделени по възможостите ни...богатите момичета са едва ли не в яките компаний с много момчета около тях ,а бедните да се опраат както знаят.И колкото и да ми е неприятно да си го призная трудно момиче с малко възможности би ме привлякло (поради простата причина,че визията и зависи от това как се отнася към нея демек дрехите гримове обувки обици гривни и сички глупости на които обръщате внимание правят впечатление ,а поведението и е пряко свързано със самочувствието,което пък също е свързано с парите - едно момиче с малко възможности има респективно ниско самочувствие ... просто няма как да ме привлече)
То просто има богати и богати. Някои ги хваща желанието да се изтъкват и водят някакъв невъобразим начин на живот (както това, което описа), а други си живеят съвсем нормално, обличат се нормално и не навират финансовите си възможности в лицата на хората. И мен в първия ми приятел ме дразнеше това, че вечно ходеше с маркови дрехи, имаше хиляда претенции за всичко (от типа на: аа не, не тази марка салам/майонеза/кетчуп/хляб/място в кафене/самото кафене/място в киното/... абе каквото се сетите) и въобще се държеше като пълен глезльо. Не, че не ме е черпил или е трябвало да постигам еди какъв си стандарт (както например се налага при момчетата с по-богата приятелка), но самото държание и отношение ме нервираше жестоко и ми беше неразбираемо. У тях буквално не можеше да мацнеш по покривката на масата с нещо, защото е скъпа. Големият въпрос е дали може един човек да ползва парите си за смислени неща или предпочита да се лигави с тях. Самите пари нямат значение. Или ги имаш, или не. Ако ги нямаш - хубаво е да имаш амбициите и стремежите един ден да си поне средна класа. Ако ги имаш е важно да научиш какво да правиш с тях. Иначе си също толкова дразнещ, колкото някой без желание за развитие и без пари.
Що се отнася до последното (което сега видях), едно момиче, ако е грозно и с дрехи за 3000лв. пак ще си е грозна. Може да поскрие някой дефект за по улицата, но в кревата няма подплънки в сутиена, стегнати дънки и 2 кила грим. А една красавица и да не е с маркови дрехи, а с най-обикновени, все ще ти се лепне окото за нея.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не казах,че дрехите са най-важното или пък гримовете въобще материалното...Аз харесвам натурално красивите,които не ползват гримове и ти е кеф да я гледаш,а не като си измие лицето или стане от леглото се чудиш к`ъв е тоя вампир . Както и да е.Както казах не това имах в предвит.Става дума,че дори да си красавица,ако нямаш самочуствие и се обличаш като баба ми няма как да те забележат.Колкото до марковите дрехи...На мен няма защо да ми обясняваш,че не те те правят красив или грозен, богат или беден.Но извинявай, дори да си с маркови дрехи ако са както вече казах стил "баба ми" най-много да се спукам от смях.Има момичета с малки възможности,които се обличат много прилично и такива с големи възможности дето носят дрехи в цялата цветова гама и ме отвращават.
^С това съм съгласна.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Не би ми променило отношението към него, защото парите не са най-важното. Но има и друго, ако примерно няма наистина пари и няма желание за работа, а пък все хленчи, тогава това променя нещата и може би ще доведе до кавга.
хах стига да не го издържам финансово (както вече се е случвало ;х) значи всичко е ок ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ако финансите се отразяват на поведението му..да си ходи. Не искам нищо общо с някой надут лигльо, нито пък с някой хленчещ страдалец. В тази възраст възможностите ни зависят от родителите ни, така че не мога да съдя хипотетичния си приятел затова дали са големи или малки тъй като те не зависят от него. Имах приятел с доста заможни родители, но никога не се е изтъквал с това, че дрехите му са маркови примерно. Беше земен и никога не съм се чувствала пренебрегната или недостойна за него.
Зависи какъв е човека, как е възпитан и какви ценности има. Ако дойдем на етап работоспособни никога не би ме привлякъл необразован и без всякакви амбиции тип. Колкото и неприятно да е парите са необходими колкото и да не искам да обръщам внимание на това.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
На този етап на този етап ... ама на другия етап ако няма при ще се откажат ... а и никое момиче нема си признае че я интересуват парите !!!
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Не само момиче..всеки човек го интересуват. Да, искам да имам достатъчно. Няма да се примиря с мизерен живот. Въпросът е дали, когато човек получи достатъчно няма да иска още..
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Парите oказват своето влияние, колкото и да не ни се иска и да го отричаме. За да си с някой, за да бъдеш част от неговия живот, трябва да имате сравнително близко финансово положение. А ако различията са големи, единият ще издържа другия, другият ще се срамува, затова че няма как сам да поеме тези разноски и все такива неудобства.
Ненапразно и при повечето приятелства, хората са с близки възможности. Един прост пример дори да искам да съм приятелка с хора с по-големи възможности от мен, трудно би могло да се случи това, когато нямам възможност да ходя на местата, на които ходят те и нямам възможността да си позволя еднакви неща с тях. Така биха се получили доста различия между моя и техния начин на живот. И следователно няма как да бъдем приятеля.
И все пак парите не са без значение, но не са и от решаваща важност. Важно е какъв е човекът, неговият характер и желание за развитие.
Нормално. На този етап парите на приятеля ми идват от техните. Малко е смешно да взема да му мрънкам за какви са финансите на родителите му.Естествено обаче, аз искам да съм с човек с амбиции. И не просто голи мечтания, а да има и устрем да ги осъществи. Не е само до парите, а и до това, че е много по-хубаво да си с човек със стремежи. Никоя не иска да бъде с момче, на което мечтите са да пие бира на дивана и да няма никакво развитие.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
щом няма да промени отношението - пичове правете се на бедни и чакайте да ви черпят
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™
Кофти е наистина,когато единият е по-заможен от другия,но все пак си зависи от човека.До 18-19 години е нормално доходите да са от родителите,което не значи ,че трябва за щяло и нещяло да се иска.Тогава не върви някак си момчето да поема всички разноски...
Ако някой тръгне да ми се хвали с парите си ще му бия егати шута.
И като ти върне една деснячка, да ти омекнат капачките и да се сопреш малко. Не знам кой ще позволи да седи и да го ритат.
То не е до хвалба. Помагате си взаимно - един плаща днес, друг утре, но да плаща само един от двамата всеки път.. да бе. Може и да черпиш чат пат, но не всеки ден.
И това 10-20лв за кафе, цигари, бири не е издържане.. и дрехите също.. издържане е да живееш с тоя човек, да му плащаш храна, вода, ток и т.н
Аз не знам повечето как сте "издържали" някого с парите на вашите..
Парите са важни, ама не и на моята възраст...
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Абе, това на днешно време мъж да няма финансови възможности си е мнооого кофти нещо.
Стига с тия глупости "Момичета, кво мислите за бедните мъже", ние каквото мислим не е важно, на тях ще им е по-зле, ние ако изпадаме в депресия при ПМС, то те са на н-та степен депресия пред заплата.))))))
Да се стягат хората, и мъже, и жени, да бачкат доживот за кеф и пари, че иначе лошо. Спретнат, не-спретнат, къпан, не-къпан, на фотосинтеза човешкия организъм НЕ може. Хаха.
Жените искат много пари. Ако нямаш пари, без жена умри.
Аз съм реалист.
Първия от форума, който ще умре без жена... гОркия..
Интересно ми е, чак толкова ли комплексите ви са се закостили във вас, че си мислите, че жената се печели само с пари ? Чудя се да се смея ли, да плача ли като видя подобен коментар. Знаеш ли, Ducati, кои мъже умират без жени ? Жалките, които търсят причини да нямат никоя до себе си навсякъде другаде, не и в себе си..
Ако беше реалист, щеше да го знаеш.
Първоначално написано от antifashionshit
В повечето си връзки и приятелства аз съм имала повече пари. Просто така са се стекли обстоятелствата. Но щом сме се събирали на едни и същи места и т.н. парите явно не са играели голяма роля. И сега не играят. В момента приятел ми работи и си се издържа сам, докато аз още разчитам на майка си. Но винаги си делим парите за сметки, наем и т.н. наполовина, за да няма неразбории. Ако човек може да си прави сметката, винаги ще си има пари. И не е казано, че тези които нямат изглеждаш лошо - дрехите и обувките не се късат всяка седмица
Според мен има проблем за парите, когато момичето/жената очаква мъжа да я извежда по заведения с колата си и да и прави подаръци всяка седмица - тогава и този с парите ще му се стегне кранчето. И тогава жената ще има проблем. Ама в една равнопоставена връка парите не играят роля, защото единият е длъжен да се съобразява с другият и да играе по неговите стандарти. Аз мога да ходя всяко лято на море на Крит, ама приятеля ми не. И т.е. няма да ходя, защото трябва да съм сама. Така че ще отидем някъде, където са нужни по - малко пари - важното е да сме заедно![]()