Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Съгласна съм.
И все пак... честно казано, няма да ми е приятно на мен да ми се иска да отидем някъде (нямам предвид да се дават луди пари на бар, примерно) ... да речем, на картинг и той да ми заяви, че нямал пари. За веднъж-два-три пъти ще го разбера, ама всеки път да се ходи на разходка в парка или на кафе е кофти. По същия начин няма да се чувствам комфортно, ако той иска да ходим някъде постоянно, а аз не мога да си го позволя.
И аз съм съгласна. Като цяло хората на моите години рядко си изкарват парите сами, че да ги съдя. Ако толкова са възможностите на родителите му, ок, това че няма пари не значи, че веднага е "отписан". То и аз нямам кой знае какви възможности, но момчетата около мен дори и да са разполагали с повече средства, не са ме карали да се чувствам тъпо от тоя факт. А и аз не съм от тия дето обичат да им плащат сметките и тн, аз не съм с някого за да ме "води еди си къде" и да ме черпи кафе всеки път. Ако съм с даден човек, то е защото той ми харесва и ми е приятно да си прекарвам времето с него.