- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо всичко се прецака :Х
Пишех си с едно момче (той проявяваше интерес, аз 1-2 съм му писала, винаги той ми пишеше пръв), всичко вървеше добре, говореше ми колко съм красива и всичките неща, които момчетата казват, за да те свалят. Той е от моето училище и като се видим (което рядко се случва) не ме отразява, или се прави, че не ме вижда, или ми промърморва едвам здрасти. Покани ме на среща и ходихме на кино. Обаче не ме целуна и се държа много тъпо, защото беше с температура. Досега сме се карали 3 пъти и то за някакви неща от сорта на кой какво казал и т.н. Обаче снощи като се скарахме беше заради един негов коментар и оттам си казахме всичко направо, аз му казах, че не вярвам на нещата, които ми говори и че имам чувството, че всичко е само за фейсбук и той ми се обиди и ми каза, че няма смисъл да ми пише повече, щом така мисля. Аз му казах, че има смисъл, защото имам чувства към него и той ми каза, че има също, но не е сигурен, че може да оправдае очакванията ми. Той едва ли не ми каза, че само по фейсбук не става и аз споделям неговото мнение и чаках да ме покани пак да излезем, ама не стана. Днес не сме си писали и не знам какво ще стане. Само харесва снимки на една приятелка, които аз съм качила... Не смятам да му пиша, докато той не ми пише и в училище няма да му казвам здрасти, абе изобщо игнор, защото имам чувството, че само си играе с мен и ми писва да чакам.
За протокола аз съм на 14, а той на 17.
Един вид те върти на пръста си... ама първо имал чувства и той ама.. не бил сигурен, че може да ти оправдае очакваниятата ти.. айде стига бе.. И все пак все още сте в развитието на връзката ви т.е. на взаимоотношенията ви. Потърпи малко.. не го игнорирай.. дори напротив. пускай му едни широки усмивки.. говори му миличко и т.н. Просто се опитай да го омаеш.. Ако той наистина има нещо към теб той ще започне да те търси по-усилено и дай боже да излезете на среща..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Е*ати дечкото. Мила не си трови нервите с такива като него, няма смисъл. Скоро ще го разбереш.
Хах. И той май не знае какво иска. А това не говори добре за един мъж. Ако има нещо, което определено да искаме от мъжете, то е да са стабилни и сигурни. Да няма хък мък "Ама не знам... ама не съм 100%... еми ще си помисля..." Този тип са по-скоро дечковци. Освен това как ще му признаваш ти така смело, че имаш чувства към него, а той ще ти ги суче и върти разни? Ти си сложила картите на масата. А той не се е възползвал. Лошо за него.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Точно в тоя момент му биеш шута и не се занимаваш.като се видим (което рядко се случва) не ме отразява, или се прави, че не ме вижда, или ми промърморва едвам здрасти.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
^ и аз т'ва загледах...
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
не си заслужава.... тоя май не знае какво иска.... аман от такива
Той много добре знае какво иска и именно,защото тя не му го дава гледа да я разкара и понеже е путьо не и го казва в прав текст,а я разиграва