.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Именно. Много се дразня, когато отрежа някого или се направя на "недостъпна" (както явно е термина), просто защото момчето е мухльо и не ми харесва, и той да ме обяви след това за надута.
    Ами аз не съм длъжна да харесвам всеки самсуляк, който реши, че трябва да ми се сложи.
    Радвам се, че и някой друг мисли като мен. Защото просто...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    С тоя цитат имах предвид тия, които се дърпат ей-така, колкото да си вдигат цената, тоест тия, които отказват срещи, щото били много заети (а всъщност не са), за да ги искало момчето повече, видиш ли. Ненавиждам игрички. Искам ли да изляза с тоя човек - искам, приятно ли ми е - приятно ми е, харесвам ли го - харесвам го. Значи работя по въпроса, показвам му го, а не разчитам на гадателските му способности, щото той трябвало да направи първата крачка.
    Абсолютно.Лошото е, че има и такива, които харесват някого и са му го казвали, и пак се правят на недостъпни,

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    такава, 'дето няма интерес към теб

Споделям мнението на PinkPan7her.Просто понякога момичето не се чувства привлечено.Тогава ще откаже.Има още много фактори,които биха накарали момиче да откаже,но ако го иска и само го прави за да си вдига рейтинга,то какво си мисли ?
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си