- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хипотетична ситуация.
надали ще се занимавам,преди време бях попаднала на такова момче,само където я нямаше връзката и единственото хубаво нещо останало от това е едно приятелство и до сега,(макар че се виждаме да не кажа най-много 2 пъти на година,ако имам късмет),а ако имахме възможност за връзка,щеше да бъде страхотно...може би ако преди 4-5 години ми бе зададен въпроса щях да се впусна,но след като човек си е изпатил,гледа да седи настрани...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Имаш право да мислиш каквото си искаш , тъй като не се познаваме , хората който ме познават добре знаят какво представлявам . Обаче си в грешка за това че съм отчаян , напротив точно на обратния полюс съм . Причината за "подтискването" е в главата ми , такива разбирания съм си изградил + това , не обичам чувствата да взимат приемущество над здравия разум .
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Малко си тръгнал на краставичар краставици да продаваш, но както и да е.
И ако причината за това подтискане е в главата ти, което всъщност значи страхове (казвам го от личен опит), но ти харесва, докъде мислиш да стигнеш с него? На 21 си вече![]()
А иначе винаги трябва да има и разум, но ако няма и чувства, човек ще се превърне просто в една обикновенна неемоционална машина за пари, власт, влияние или каквото ти харесва, но не и в истински човек с главно Ч![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Не ти го копирам, а цитирам. Колкото до темата, за мене е пълен фейл и няма какво да кажа още повече,че си говорим за хипотетични ситуации. Ама ти бъди спокоен. За пред дечурлигата си великия мъдрец който изказва издържани и качествени мнения, О необорими.
Даже не помня тематиката на някогашните ни спорове, но ти си паметлива. Май ти държи влага някъде...
отзад може би?
Eвала !!!
Еми да, не всичко се гради на любовта, има много по смислени и ценни неща. Мен също рядко ме разбират, дори и най-близките ми, по простата причина, че имам своя изкривена гледна точка за всичко, гледам по различен начин на нещата и рядко оставам разбрана, а в най-лошия сличай ме разбират погрешно...
По темата случвало ми се е да попадам в такива ситуации, ама не съм го приемала за нищо особено, пък и не мислиш ли, че всичко е в главата, след като си набележиш даден човек и след това постоянно откриваш неща, които идеално отговарят на качествата, които търсиш в някого. Когато сложиш дадения човек в графата с обикновените, той става като всички остагали. Всичко е в мислите.
Последно редактирано от extreme16 : 12-09-2011 на 06:39
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Alabalaportokala аз съм мъдрецът пък ти си ебачът...изобщо не виждам къде би трябвало да са ни в противоречие интересите. Ако си станал и хомо или би та ми говориш с такива намеци...мен това всъщност изобщо не ме грее. Напълно толерантен съм към тези хора обаче съм си чистo хетеро така че си пускай подобни намеци на други хора, а не на мен
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Случвало ми се е да ме привлече коментар на някой и съответно съм се запознавала с него/нея.
По този начин съм си намерила доста познати.
Относно ситуацията - щом има стабилна връзка не бих направила нищо, с което да я разваля.
Бих продължила контактите си с него само на ниво приятелски отношения.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3