- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ИСКАМЕ СИ СТАРИЯ ВИД НА САЙТА!...
ИСКАМЕ СИ СТАРИЯ ВИД НА САЙТА !..СЕГАшНИЯ МОЖЕ ДА Е НОВ И ''ПО-ЛЕСЕН'' (ДА БЕ..) , НО НИКОЙ НЕ ГО ХАРЕСВА И СЪМ СИГУРНА , чЕ НА 99% ОТ ФОРУМНИЦИТЕ ИМ СЕ ДОПЛАКВА , КОГАТО ГО ВИДЯТ КАК ИЗГЛЕЖДА СЕГА !!...КОЙТО Е СЪГЛАСЕН , МОЛЯ ДА ПИшЕ ТУК И ДА КАЖЕ МНЕНИЕТО СИ ЗА НОВАТА ВЕРСИЯ !...![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
горния x в десния ъгъл виждаш ли го ?
натисни го и не влизай повече след като не ти харесва..никой не те държи на сила тук
аве да... нали не мислиш, че наистина ще ти върнат стария форум ?! :d
съгласен съм за връщане на стария вид на сайта.
с риск да изям един голям бан - този "ъпдейт" не струваааа
мамка му, искаме си стария вид, гледам като индианец пред компютър, wtf!?? и съм сигурен, че не съм единствен!
Интелигентният мъж , без комплекси, не чака жената да го потърси, а действа пръв!
Не си единствен , направо ми се доплаква като го видя как изглежда сега!...![]()
всичко е перфе, кво искате толко... ебати скимтялките, ше свикнете бързо. ае.
то густо, то пусто
С риск да прозвучи зле, обаче никой не ви/ни пита за това.
Старият форум не работеше добре, колкото и да не сте го забелязвали.
Сега, имайте предвид, че има доста неща да се дооправят, затова ви се струва и бъгаво и тежко. Но хората си работят по проблемите. Ще му свикнете.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ако ще да сте толкова умни,, къде пише "моите мнения", че не ги намирам.. ;дд търся, търся ама нищо и никъде не виждам...
НЯМА МОИТЕ МНЕНИЯ! НЕ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ МНЕНИЯТА - НИТО СВОИТЕ,НИТО НА ДРУГИТЕ.. ПОНЕ ЗА ТОЗИ ЕТАП.. :- )
ама може да си псувате на воля .. поне на този етап.. :d:d
Е......)) ако нищо др. по форума не работи, то админ панела и бановете са на 6+
хахаха
И аватаратите са малки /ту големи, ту малки.. апф/.. ии нищо не мога да намеря.. не мога да си сменя аватара, защото където пише прикачете снимка.. аватара ми е отгоре и го закрива.. всичко все още е мега бъгаво, но ще се свикне.. няма избор..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Кажи какво не му бачкаше добре на старият форум? Сега нито търсачката бачка (или поне при мене каквото търся не ми излиза), нито мога да си вляза със стария ник (незнайно защо), нито мога да си видя мненията както каза момичето преди мене и така. Сега като погледна форума на Глобула и ми се струва за чудо и приказ направо...
Добре си ни беше предишното форумче. А на тези на които ИМ ХАРЕСВА НОВИЯ "сайт" (в кавички, щото е пълен булшит сега) да си направят тяхна тема. Btw, къде са емотиконите? =Д
Интелигентният мъж , без комплекси, не чака жената да го потърси, а действа пръв!
Преди имаше някакви бъгове. Вечер в 3:06 спираше. Често бавеше .. Когато цъкнеш на стр.100 изписваше Няма нови мнения.Но изцяло, като дизайн бе по-добър.И като цвят, и като подредба на теми,автори,преглеждания и т.н.
Алтернативата на егосърча се намира в контролния панел, ето тук:
http://www.teenproblem.net/forum/sub...n&folderid=all
Това, че не можете просто да цитирате мнение без да напишете нещо, си е точно така, както трябва да е, за да се ограничи безсмисления спам. Така че редуцирайте мрънкането и свикнете, защото няма да се върне назад.
Други форуми - Колкото щеш. Залагам си топките, че 20% от форума ще се преместят в по-уютно форумче :}
Ауе хор а, тук обсъждаме едно , вие си обсъждайт едруго !..Като не сте на нашето мнение майна просто не пишете в темата !!..ОО