.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 87
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ами на мен и миналата година ми бяха лесни защото съм срещала такива задачи.. само имаше една дето ние трябваше да си направим чертежа и тя ме затрудни малко (ако я помниш)
    Аз я помня! А вие кво писахте тази година на задача втора част втора, ако помните де. За 9 клас говоря.

Banned Мега фен
    ^ 2ра задача хм.. до колкото помня беше с протон ? и трябваше да правим схема на ел. поле и как се движи и трябваше да кажем какво става с Еп и Ек ..ами аз сметнах там силата дето трябваше да се изчислява с г подточка.. направих чертежа, написах на в подточка мисля че беше това за Ек и Еп написах го с думи.. друго не помня.. ама на тая задача на какво е движението на протона мисля,че нищи не писах

Banned Мега фен
    иначе за олимпиадата по химия.. само на мен ли ми е по-късничко ?

Аз на протона писах равноускорително без начална скорост, въпреки че е от материала за 8 клас.
    И на мен по химия ми е по-късно. Именно за това пуснах тема, за да разбера г-д какви са задачите.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ами на мен и миналата година ми бяха лесни защото съм срещала такива задачи.. само имаше една дето ние трябваше да си направим чертежа и тя ме затрудни малко (ако я помниш)
    Няма как да знам за какво говориш. На общинския кръг задачите са различни в различните градове. И аз съм на материала за 10 клас по физика, а видях, че вие говорите за 9-ти.

Мега фен Аватара на ameli
    Хорааа.. неска бях по биология и сега исках да си дръпна теста, обаче ми иска парола.. някой да знае какво да пиша щото нямам търпение да разбера как съм се справила
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Може ли някой да ми каже какъв е бил последният въпрос (на който трябва да се пише текст)на Олимпиадата по История за 9 клас?

за Френския абсолютизъм доколкото помня.

Мм 7-ми клас съм, от олимпиадите досега ходих само на физика и имам 30 от 30(беше елементарно!). По математика исках да отида, обаче се успах, а по история - еми, това ми е най-противния предмет! Ще ходя по химия(естествено), по география(макар че много не искам), по български и по биология. По английски ако има състезания, ще отида на всичките ;D Май нищо няма да ми съвпадне, но ще видим...
    ПП: Имам една приятелка, която по история изкара 100 от 100 и то не за първи път o.O
    Бледа кукла си ти,
    която студено ме гледа с очи.

Оле, много е добра приятелката ти. Сигурно само по история учи в тях. :Д Няма лошо!
    Но на теб няма ли да ти е трудно да ходиш на толкоз много олимпиади? Готвиш ли се по някакъв начин за тях или си учиш редовно по тези предмети и каквото сабя покаже?

Не, не учи само по история. По всички предмети е отличничка, но ОБОЖАВА историята, направо е вманиачена, така че знае много неща по предмета, т.е. интересува се и чете допълнително, просто ѝ е нещо като хоби ли, не знам и аз.
    А пък за мене... еми не уча по нищо. По физиката ми върви страшно много, макар че ми е невероятно скучна. Химията ми е любимият предмет и дори и да не ми върви колкото по физика, ми е много интересно и нещата ги научавам още в час. А ходя и на СИП... (то и от преподавателя зависи, де, а г-жата по химия е най-добрата). По български ще е преразказ, а аз пиша, ходила съм и на литературно, така че и това ми се отдава. По английски... еми езика е ЕЛЕМЕНТАРЕН! Пък и от толкова много филми, от интернет... на няколко пъти съм се хващала да мисля на английски или пък първо да се сетя за думата на английски и да се чудя как да я преведа на български. По биология уча малко, повечето неща ги запомням в час, само трябва да обръщам повече внимание на класификацията, че тези едноклетъчни и тези китки не мога да ги запомня кое какво е. А по география съм едва ли не гола вода. Тя и историята са ми най-слабите предмети.(пак изкарвам 6 и 5 де, ама малко на обща култура и късмет го карам) Не исках да се запиша, обаче ме нямаше, когато е било записването и малко насилствена е станала работата. Мога и да не отида, обаче се пада в учебен ден и ако отида, ще съм освободена от даскало, само математика ще карам. Малко нечисти подбуди, ама...
    Бледа кукла си ти,
    която студено ме гледа с очи.

Тази година нямам много предмети, и се записах само на тази по Френски език. В края на месец февруари ме чака втори кръг ;D

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Седми клас съм и повечето ги пропуснах, пък и от нашето даскало не ги организират. Мисля да отида по география, БЕЛ и биология, макар че биологията малко ми куца. А аз дочух, че ако се класираш на националното ниво по БЕЛ, няма да правиш матура накрая... Но то на практика така трябва да се минат три изпита, вместо един, така че..

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Аз досега ходих на олимпиадите по математика, история и физика. По физика имам максималния брой точки, по математика май се поизложих малко, въпреки че бяха елементарни задачите. По история имам 97 от 100. Утре ще ходя по химия. Готвя се и за биология, БЕЛ, география и техническо чертане.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

А кой клас си? ^

Град
    Dreamland
    Седми клас.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Аз съм в 9-ти клас и както винаги постоянно съм по олимпиади ...
    Някой беше писал за информатиката еми аз ходих, въпреки че я мразя съм задължена.. и се класирах.
    Ходих и на математика, физика и английски ... и на тях се класирах
    На БЕЛ въобще нямам намерение да се мъча...
    По биология ми се иска, ама не съм в ЗИП-а, а учителката ни иска супер много да се готвят тези, които ще ходят... Химията по принцип трябваше да е в петък, ама заради тия бедствени положения я отложиха за понеделник ... да видим какво ще стане...
    А историята и географията ги ненавиждам и знам, че не мога да изкарам на тях ... въпреки, че досега винаги се е получавало ей така, но вече не ми се занимава
    Общо взето по нищо не ми се занимава и не се готвя особено, ама все пак едно пропуснато изпитване за 2-рия срок, ако се представя добре, е добра оферта
    If you were born an original, don't die as a copy !!

Географици има ли тука? Кога ви общинския кръг?

Град
    Dreamland
    Доколкото разбрах на 23 февруари.

Banned Мега фен
    ^ на мен ми мина по химия... но не знам какво съм направила.. за трудност беше г/д. средна работа.. по биология ми е на 10ти до колкото разбрах..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Тва мойто си е ебало майката ,извинявам се за изаза, олимпиадата по БЕЛ е на 23 февруари и е от 8 и искам да ида, а тази по английски областно ниво (2) е от 2 часа... в Пловдив май... оф ...чудно!
    maDamn

Общинския по биология съвпада с областния по химия....

Banned Мега фен
    ^ кога е областния по химия ?

Ама то общинските кръгове за различни навсякъде смисъл в отделните области. Областния по химия мисля, че е на 23-24-25 някъде. Ще ви излъжа. В по-предните страници на темата бях публикувала линк с информация за датите на олимпиадите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си