- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Олимпиади 2012
^ 2ра задача хм.. до колкото помня беше с протон ? и трябваше да правим схема на ел. поле и как се движи и трябваше да кажем какво става с Еп и Ек ..ами аз сметнах там силата дето трябваше да се изчислява с г подточка.. направих чертежа, написах на в подточка мисля че беше това за Ек и Еп написах го с думи.. друго не помня.. ама на тая задача на какво е движението на протона мисля,че нищи не писах![]()
иначе за олимпиадата по химия.. само на мен ли ми е по-късничко ?
Аз на протона писах равноускорително без начална скорост, въпреки че е от материала за 8 клас.
И на мен по химия ми е по-късно. Именно за това пуснах тема, за да разбера г-д какви са задачите.
Хорааа.. неска бях по биология и сега исках да си дръпна теста, обаче ми иска парола.. някой да знае какво да пиша щото нямам търпение да разбера как съм се справила![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Може ли някой да ми каже какъв е бил последният въпрос (на който трябва да се пише текст)на Олимпиадата по История за 9 клас?![]()
![]()
Мм 7-ми клас съм, от олимпиадите досега ходих само на физика и имам 30 от 30(беше елементарно!). По математика исках да отида, обаче се успах, а по история - еми, това ми е най-противния предмет! Ще ходя по химия(естествено), по география(макар че много не искам), по български и по биология. По английски ако има състезания, ще отида на всичките ;D Май нищо няма да ми съвпадне, но ще видим...
ПП: Имам една приятелка, която по история изкара 100 от 100 и то не за първи път o.O
Бледа кукла си ти,
която студено ме гледа с очи.
Оле, много е добра приятелката ти. Сигурно само по история учи в тях. :Д Няма лошо!
Но на теб няма ли да ти е трудно да ходиш на толкоз много олимпиади? Готвиш ли се по някакъв начин за тях или си учиш редовно по тези предмети и каквото сабя покаже?
Не, не учи само по история. По всички предмети е отличничка, но ОБОЖАВА историята, направо е вманиачена, така че знае много неща по предмета, т.е. интересува се и чете допълнително, просто ѝ е нещо като хоби ли, не знам и аз.
А пък за мене... еми не уча по нищо. По физиката ми върви страшно много, макар че ми е невероятно скучна. Химията ми е любимият предмет и дори и да не ми върви колкото по физика, ми е много интересно и нещата ги научавам още в час. А ходя и на СИП... (то и от преподавателя зависи, де, а г-жата по химия е най-добрата). По български ще е преразказ, а аз пиша, ходила съм и на литературно, така че и това ми се отдава. По английски... еми езика е ЕЛЕМЕНТАРЕН! Пък и от толкова много филми, от интернет... на няколко пъти съм се хващала да мисля на английски или пък първо да се сетя за думата на английски и да се чудя как да я преведа на български. По биология уча малко, повечето неща ги запомням в час, само трябва да обръщам повече внимание на класификацията, че тези едноклетъчни и тези китки не мога да ги запомня кое какво е. А по география съм едва ли не гола вода. Тя и историята са ми най-слабите предмети.(пак изкарвам 6 и 5 де, ама малко на обща култура и късмет го карам) Не исках да се запиша, обаче ме нямаше, когато е било записването и малко насилствена е станала работата. Мога и да не отида, обаче се пада в учебен ден и ако отида, ще съм освободена от даскало, само математика ще карам. Малко нечисти подбуди, ама...
Бледа кукла си ти,
която студено ме гледа с очи.
Тази година нямам много предмети, и се записах само на тази по Френски език. В края на месец февруари ме чака втори кръг ;D
Седми клас съм и повечето ги пропуснах, пък и от нашето даскало не ги организират. Мисля да отида по география, БЕЛ и биология, макар че биологията малко ми куца. А аз дочух, че ако се класираш на националното ниво по БЕЛ, няма да правиш матура накрая... Но то на практика така трябва да се минат три изпита, вместо един, така че..
Аз досега ходих на олимпиадите по математика, история и физика. По физика имам максималния брой точки, по математика май се поизложих малко, въпреки че бяха елементарни задачите. По история имам 97 от 100. Утре ще ходя по химия. Готвя се и за биология, БЕЛ, география и техническо чертане.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Седми клас.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Аз съм в 9-ти клас и както винаги постоянно съм по олимпиади ...
Някой беше писал за информатикатаеми аз ходих, въпреки че я мразя съм задължена.. и се класирах.
Ходих и на математика, физика и английски ... и на тях се класирах
На БЕЛ въобще нямам намерение да се мъча...
По биология ми се иска, ама не съм в ЗИП-а, а учителката ни иска супер много да се готвят тези, които ще ходят... Химията по принцип трябваше да е в петък, ама заради тия бедствени положения я отложиха за понеделник ... да видим какво ще стане...
А историята и географията ги ненавиждам и знам, че не мога да изкарам на тях ... въпреки, че досега винаги се е получавало ей така, но вече не ми се занимава
Общо взето по нищо не ми се занимава и не се готвя особено, ама все пак едно пропуснато изпитване за 2-рия срок, ако се представя добре, е добра оферта![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
Доколкото разбрах на 23 февруари.
^ на мен ми мина по химия... но не знам какво съм направила.. за трудност беше г/д. средна работа.. по биология ми е на 10ти до колкото разбрах..
Тва мойто си е ебало майката ,извинявам се за изаза, олимпиадата по БЕЛ е на 23 февруари и е от 8 и искам да ида, а тази по английски областно ниво (2) е от 2 часа... в Пловдив май... оф ...чудно!
maDamn
^ кога е областния по химия ?
Ама то общинските кръгове за различни навсякъде смисъл в отделните области. Областния по химия мисля, че е на 23-24-25 някъде. Ще ви излъжа. В по-предните страници на темата бях публикувала линк с информация за датите на олимпиадите.