- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Олимпиади 2012
Аз ще ходя по Биология и зададох въпроса си във важната тема за конкурси и състезания, но никой не ми отговорил вече 3ти ден. Така де, 9 клас уча материала за 8ми.. и то на английски и предполагам въпросите ще са само от там (на бг)? Знае ли някой дали има въпроси от минали години и откъде мога да дръпна миналогодишната + примерни тестове?
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Някой ще ходи ли на състезанието,организирано от СУФ "Любословие"?Аз днеска разбрах за него в училище и мисля да се запиша.Доколкото разбрах ще се провежда за първа година и ще се оценява с точкова система,така че ми стана интересно.
Досега във всеки клас, който съм ходила на олимпиада по биология, е имало въпроси и от предните класове. А щом учиш материала за 8 клас, ще правиш и олимпиадата за 8 клас. Тук има олимпиади от минали години, които успях да намеря в интернет, но все пак обърни внимание на това, че се смени програмата и някои олимпиади от по-стари години може и да не са актуални.