.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87
    Аз ходих само на английски/10 клас/. Прошепнаха ми, че имам над 70 и под 75 точки на общинския, което значи, че не минавам на следващия кръг, но английския не ми е приоритет. Поне се сдобих с още една шестица за участие.

Мега фен Аватара на Concussion
    За Олимпиадата в Лондон ли си говорим? Бах, пак за няк'ви шитни... Ми не.

Мега фен Аватара на Colouring
    По АЕ вече ходих и съм класирана на втори кръг.Ще ходя със сигурност и по БЕЛ.

Banned Мега фен
    ще ходя почти на всичко,като по математика мина,а нямах време да се подготвя,а и не бяхме взели 2/3ти от материала,който го имаше в олимпиадата.. общо взето беше малко като отбиване на номер.. иначе по география я изпуснах,защото бях леко болничка .. сега се подготвям за физиката.. 9ти клас

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    мен буквално ме принудиха да ходя на олимпиадата по химия ... сега трябва цяла седмица да си преговарям материала за 7ми, 8ми и 9ти клас... ужасТ .. но пък си е полезно да се ходи по олимпиади.. само че като знам какво разкарване ще е.. а и тази година съм станала страшен мързел и само за химията се реших ;д
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Ей десетокласниците Как беше олимпиадата по английски
    I don't care if everything is black and white... 'couse my world is colorful =]]

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Аз съм 11 клас и ще ходя на олимпиадите по химия и биология.По химия е на 14 януари общинският кръг.. супер скоро,ама имаха намерения да го направят за 22 декември! о.О Добре,че не стана така.Готвя се малко по химия.. по био още не съм почнала,ама трябва да си преговарям от минали години.Иначе от 8 клас ходя на олимпиади по химия и от 9 - на биология.На химия миналата година не успях да се класирам за 2 кръг,а по био до сега винаги съм се класирала за 2 кръг.Даже миналата година бях на 14 място в София. Доста се гордея със себе си,защото точно докато решавах олимпиадата бях болна и имах температура(лудо съм ;д).Миналата година ходих и на математика,ей така от любопитство ама реших само едната подточка от 2 зад. 5,6 и 7 клас пак хоих на математика и пак се излагах... мн са трудни тези задачи на толкова високо ниво.
    Успех на всички в олимпиадите,на които ще ходите!

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    За Олимпиадата в Лондон ли си говорим? Бах, пак за няк'ви шитни... Ми не.
    хахаха

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Ще ходя по Математика, География, Химия, Физика и Биология 9 клас съм. Някой ако е ходил на Математика да ми каже г/д какво има много ме притеснява, че ще се падне материал, който не сме взели, защото сме доста на зад.

Голям фен Аватара на krisence
    Аз тази година съм решила да ходя на математика (вече мина и се изложих супер много), физика (дано се справя по-добре, надявам се да мина и на 2ри кръг, ама не знае), химия (да видя просто дали ще стане нещо) и философия (там малко, за да се вдигна в очите на г-жата, ама пак)
    Ако не знаеш - ще ти покажа, ако не можеш - ще те науча, а ако не искаш - ще те принудя!

Супер фен Аватара на Jaune
    Ходих на английски, а вторият кръг съвпада с първия по БЕЛ. Найс. И за кво направиха олимпиадата по АЕ толкова рано, като после пак съвпада..
    Ще ходя още и на биология.

Мега фен Аватара на ameli
    Аз ще ходя по Биология и зададох въпроса си във важната тема за конкурси и състезания, но никой не ми отговорил вече 3ти ден. Така де, 9 клас уча материала за 8ми.. и то на английски и предполагам въпросите ще са само от там (на бг)? Знае ли някой дали има въпроси от минали години и откъде мога да дръпна миналогодишната + примерни тестове?
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на Colouring
    Някой ще ходи ли на състезанието,организирано от СУФ "Любословие"?Аз днеска разбрах за него в училище и мисля да се запиша.Доколкото разбрах ще се провежда за първа година и ще се оценява с точкова система,така че ми стана интересно.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Аз ще ходя по Биология и зададох въпроса си във важната тема за конкурси и състезания, но никой не ми отговорил вече 3ти ден. Така де, 9 клас уча материала за 8ми.. и то на английски и предполагам въпросите ще са само от там (на бг)? Знае ли някой дали има въпроси от минали години и откъде мога да дръпна миналогодишната + примерни тестове?
    Досега във всеки клас, който съм ходила на олимпиада по биология, е имало въпроси и от предните класове. А щом учиш материала за 8 клас, ще правиш и олимпиадата за 8 клас. Тук има олимпиади от минали години, които успях да намеря в интернет, но все пак обърни внимание на това, че се смени програмата и някои олимпиади от по-стари години може и да не са актуални.

Записах се на олимпиада по химия,физика,история,биоло ия и до сега минаха историята и физиката. И останах с впечатлението,че едно 50% от задачите,които бяха не са учени по история мисля,че бяха 50 задачи и 10 от тях бяха просто на късмет. Мисля,че сега ми предстои олимпиадата по химия,а на 20 е по биология

Утре съм на физика!

Ходих по физика,ще ходя по география и по БЕЛ.Искаше ми се по химия,ама нещо даскалката е гадна и ако се издъня,става лощо..

Banned Мега фен
    олимпиадата по физика беше ужасно лесна !

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    И аз останах с такова впечатление. Миналата година на една от задачите си нямах идея какво да правя, докато тази всичко беше доста позната.
    Иначе ходих и на олимпиадите по информатика и математика.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Zorin Виж мнението
    ... и ЕСТЕСТВЕНО, че областните по езиците и по история и философия ще съвпаднат. :/ Таковало си таковата!
    По принцип цялата система е объркана, но в припокриването по дадени предмети донякъде няма лошо - проблемът възниква тогава, когато два предмета са от значение за кандидат-студенти - например Химия и Биология не могат да бъдат в един ден, но например Биология, История и Английски могат да бъдат в един ден. Донякъде не е лошо, защото все пак не може един човек да се явява на всичко - просто защото няма да успее по всичко. Подготвяш максимум два предмета и се явяваш по тях. Всичко останало е губене на време или просто ходене "за спорта".

Oлимпиядата по химия днес беше много лесна
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Banned Мега фен
    ^ о.О днес ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от vesito13 Виж мнението
    И аз останах с такова впечатление. Миналата година на една от задачите си нямах идея какво да правя, докато тази всичко беше доста позната.
    Иначе ходих и на олимпиадите по информатика и математика.
    ами на мен и миналата година ми бяха лесни защото съм срещала такива задачи.. само имаше една дето ние трябваше да си направим чертежа и тя ме затрудни малко (ако я помниш)

Някои деветокласник да е ходил на Химия ? Какви са ви впечатленията трудна ли беше олимпиадата ?

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    На олимпиади ако от мен зависи НЕ ХОДЯ.
    Но още от 8 клас класната ни кара е така в час да правим олимпиадите по френски, после който мине на 2 кръг иска, не иска, тя задължава.
    Та - само по френски.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си