.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Hybrid View

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от vesito13 Виж мнението
    И аз останах с такова впечатление. Миналата година на една от задачите си нямах идея какво да правя, докато тази всичко беше доста позната.
    Иначе ходих и на олимпиадите по информатика и математика.
    ами на мен и миналата година ми бяха лесни защото съм срещала такива задачи.. само имаше една дето ние трябваше да си направим чертежа и тя ме затрудни малко (ако я помниш)

Някои деветокласник да е ходил на Химия ? Какви са ви впечатленията трудна ли беше олимпиадата ?

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    На олимпиади ако от мен зависи НЕ ХОДЯ.
    Но още от 8 клас класната ни кара е така в час да правим олимпиадите по френски, после който мине на 2 кръг иска, не иска, тя задължава.
    Та - само по френски.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ами на мен и миналата година ми бяха лесни защото съм срещала такива задачи.. само имаше една дето ние трябваше да си направим чертежа и тя ме затрудни малко (ако я помниш)
    Аз я помня! А вие кво писахте тази година на задача втора част втора, ако помните де. За 9 клас говоря.

Banned Мега фен
    иначе за олимпиадата по химия.. само на мен ли ми е по-късничко ?

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    Няма как да знам за какво говориш. На общинския кръг задачите са различни в различните градове. И аз съм на материала за 10 клас по физика, а видях, че вие говорите за 9-ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си